Ahoj kutilové mohu se zeptat jak docílím urychlení zasychání lazury na dřevo na KVH hranolech? Je to barva Adler tři v jednom lazura jde o to že mám nevytápěnou garáž a je tam cca sedm stupňů druhá vrstva tedy ne snad 3 dny a velmi mě to zdržuje při práci Jak urychlit schnutí pouze topením nebo by stačil i ventilátor a je lepší spíš otevřít ventilačku aby tam proudil vzduch ale byla větší zima nebo spíše vše uzavřené a větší teplo? Je to garáž přistavěna k domu v novostavbě nerad bych tam však v garáži topil jelikož tam jednak topení ani nemám a zadruhé kvůli drahým energii je nějaký jiný způsob jak urychlit?
Dobře, děkuju. A myslíte že to nebude problém s barvou do budoucna? Píšou tam že do +5 stupňů používat a to splňuji. Prvni vrstva je hned ta zaleze do dřeva ale ta druhá lepí snad tři dny a nebýt sluníčko včera,schnou mi hranoly ještě dnes
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.