Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ve staré remosce - 500W - peču kuřecí maso cca 70 min, krkovičku-plátky o něco déle... O kolik déle je třeba masíčko péct v nové remosce s příkonem 400W? A dále: v návodu čtu, že víko nesundávat, jen v naléhavých případech? Jaké máte rady a doporučení? Nestarat se o průběh procesu? Remoska má okénko... Děkuji
To je zajímavé zjištění, bohužel pozdě. V PLANEU byla akce za 1770,- Kč, s okénkem, tak jsem to bral.. snad napíší další, proč by to mělo péct "blbě" ...
Pečení není třeba tak prožívat. Máte nos a když se něco děje, je to cítit. Klidně víko sundat a nakouknout, třeba co 15 minut, je samozřejmostí. Ta Remoska, na kterou se ptáte, ta má menší příkon a pečení bude kapku déle. Ale vůbec se nestresujte. O každou novou věc se bojíme, že to pakazíme. Není třeba!
V nové remosce, kterou mám cca 2 roky, peču úplně stejně, jako v té, co jsem dostala do výbavy a to je již 49 roků. Takže žádné strachy a vesele pečte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.