Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční kráječ do kuchyně

Od: manuela odpovědí: 7 změna:

Zdravím,před 3týdny jsem měla tento dotaz,nevím,jestli můžu pokračovat nebo otevřít nový dotaz.Zkusím.

Našla jsem tento,má to někdo z vás KUCHYŇSKÝ KRÁJECÍ/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Osobně si myslím , že je to blbost . Hračka , která stojí prachy , ale dlouho nevydrží
Mario

id
hodnocení

1x

Nemám ho a ni bych jej nekoupila. Všimněte si jak při krájení mrkve a brambor se podpěry a celý stroj prohývá. Vše je z plastu. Odhaduji, že pokrájíte 3 mrkve, 4 brambory a bude nefunkční.

hodnocení

1x
Vyzerá to byť krám. Ak pominieme od pohľadu nedostatočnú tuhosť konštrukcie - celé sa to pri krájaní vlní ako Brazílska slečna v ritme samby, je tam na mňa príliš hýbatok a zle čistiteľných miest. Systém krájania ako je na videu potrebuje veľmi presné lineárne vedenia a dobré čistenie. Inak sa to zadrie či vyderie nazbieranými a zaschnutými nečistotami a bude po krájači.

hodnocení

0x

A mně se to zase strašně líbí. Asi to opravdu dlouho nevydrží, ale u mne to má šanci, protože v prvotním záchvatu nadšení takové všelijaké geniální kráječe používám asi tak měsíc a pak se zase vrátím k noži a tomu starému "véčku" a tím pádem to neopotřebím. :-D A tohle se mi hodně líbí. Je to určitě z AliExpressu, tak se napřed kouknu tam, za kolik ho prodávají oni.;)

Tak mi to trvalo asi pět minut a našla jsem to. Tady to je, a za 3 stovky. Zítra pohledám víc a porovnám kvalitu u jiných prodejců. A asi si to objednám. ;)

Dejte vědět , různé porovnání , jsou zajímavá :-D

Vědět dám v tom případě, že si to koupím a budu to používat. Já vím, že si tady plno lidí myslá, že z AliExpressu jsou jenom šmejdy. Já mám například už 6 let z AliExpressu vakuovačku potravin a pořád bezvadně funguje. A koupila jsem si u nich i přístroj Sous vide, a už ho mám druhým rokem a také jsem s ním spokojená. A tyto dva přístroje teda používám opravdu hodně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]