Nejste přihlášen/a.
Mám několik dotazů ohledně ultrazvukových plašičů:
1. S jakým konkrétně máe zkušenost?
2. Jak funguje na potkany?
3. Nevadí psům?
Pročítal jsem recenze a moc z toho moudrý nejsem, jedni si to pochvalují, druzí zase tvrdí, že je to k ničemu. Potřeboval bych se zbavit potkanů, ale jedy používat nechci vzhledem k tomu, že máme na dvoře psa (aby nesežral otráveného potkana) a z pasiček si dělají legraci. Takže zvažuji zkusit ultrazvukový plašič. Zatím se mi zamlouvá tento: na-potkany.cz/... .
Jed asi docela funguje, ale jak říkám, po dvoře mi běhá pes a oni ti potkani když umírají údajně vylézají ven, takže by bylo asi otázkou času kdy pes otráveného potkana sežere. Do pastičky jsem chytil v létě 6 potkanů za sebou a od té doby nic. Žrádlo pro zvířata mám zadělané, že se k tomu nedostanou, na kompost zbytky jídla neházím (mimo zeleniny). Myslím, že víc dělat nemůžu a potkani se tu prochází (jsou vidět stopy a trus).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.