Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera pro řadovou garáž

Od: karejl odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, jestli se tu nenajde někdo kdo řešil podobnou situaci. Kdyžtak by mě zajimal výběr kamery atd.

Potřeboval bych umístit kameru na "řadovou" garáž. V místě se nechází 4 garáže a je zde problém, že si z prostoru kolem někteří dělají skládku, různí feťáci tam nechávají svůj bordel. Rád bych tedy někoho chytil při činu. Místo je dost zapadlé a jde pouze o trávník který navazuje na křoví, takže žádné sledování ulice apod.

V garáži mám 220V,

Ideální by bylo mít k záznamu přístup z domova.

Zatím mě napadá dát tam třeba router na simku, nějaký starší PC s teamviewerem a zkombinovat to třeba s nějakým gsm alarmem.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jasně dáš tam kameru a budeš 24h denně koukat do PC a čekat až tam uvidíš někoho jak tam sype tašku odpadků?

Pak skočíš v pyžamu do auta a pojedeš jo chytat...

Přeju hodně štěstí.

Chápu že je to nepříjemné a jsi naštvanej ale tohle nemá řešení.Nikoho nechytneš.I když přeju at to vyřešíš.

karejl
hodnocení

Proto píšu, zkombinovat to s nějakým alarmem ještě třeba. Nebo nějaká kamera co začne nahrávat při zjištění pohybu. I kdyby mi jel záznam 24/7 tak mi stačí se pak kouknout na záznam po tom co se tam objeví nějakej bordel..

Jasně já to chápu myslíš to dobře ale pustíš si záznam a uvidíš na záznamu jak tam feták nebo bezdák sype bordel z tašky.

A co uděláš dál? Pujdeš ho hledat? Pujdeš záznam ukázat na policii? Bezdomovce najdeš a vynadáš mu?

Prostě bohužel zní to blbě ale neřešitelná situace

karejl
hodnocení

To už je celkem jedno a ani to moc nesouvisí s tim dotazem.

kmet
hodnocení

0x

Dej tam atrapu, dost viditelnou a popřípadě i s informační cedulkou.

karejl
hodnocení

Atrapa už tam je :)

krtek6
hodnocení

0x

existují kamery na 4G internet se záznamem na kartu...pomocí pohybového čidla aktivují záznam a nahrávají na kartu...tobě přijde pak sms oznámení o možném "útoku"...pokud to však dáš ven a chceš tím sledovat okolí...tak 1) nedostaneš povolení, protože nebudeš snímat svůj pozemek 2) bude ti to furt řvát když tam někdo nebo něco projde...

karejl
hodnocení

No to potřebuju, nějakou zkušenost s podovbným zařízením, doporučení.. Garáže jsou situovaný tak, že tam nechodí nikdo krom nezvaných hostů..

krtek6

to furt nevylučuje to, co jsem psal výše...

hodnocení

0x

Bez bezpecnostneho projektu, urcenia opravnenej osoby a uradneho povolenia si koledujte o pokutu. Plus ako pisu ini, kamera nic nevyriesi.

hodnocení

0x

Dobrý den. Sice to dnebude asi pro Vás aktuální, vzhledem k datu, kdy jste psal otázku. Já mám také tento problém. Mám garáž, kde vedle je obecní pozemek. Bohužel se stává, že na tomto pozemku občas někdo založí černou skládku. Teď se mi stalo. že tam někdo odložil staré stropní desky (hobra) a také odřezky polystyrenu. Chci si tam namontovat nějakou skrytou kamerum, abych to moho dále řešit. Buď to vyřeším sám, anebo to ohlásím policii a doložím fotografie pachatele, či RZ vozidla. Nějaké právní následky toho, že tam bude kamera, mě moc nezajímají. Budu to mít jen pro svou potřebu, či pro potřebu policie. Řeším právě jakou kameru si pořídit. Když to probírám, tak mi asi nejlépe vychází fotopast. Co vy? Jak jste problém vyřešil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]