Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiskra na jednom hořáku ze všech knoflíků

Od: luk odpovědí: 7 změna:
Prosím o radu. Na varné desce knoflíky dávají jiskru vždy svému hořáku, ale jeden z hořáků (ten největší) se zapaluje s každým knoflíkem (tzn. každý knoflík zapaluje svůj hořák a navíc ještě největší hořák, jedině knoflík největšího hořáku dává jiskru pouze svému hořáku). V čem bude chyba?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
A vadí to něčemu? Bez plynu se stejně nezapálí. Já se teda setkal zatím u novějších desek spíše s verzí, že všechny knoflíky hází jiskru u všech hořáků, protože je to tak na výrobu nejjednodušší.

I u starších libovolný knoflík hází jiskru na VŠECH hořácích!.

hodnocení

1x

Mám plynovou desku Whirpool a tam se zapalují všechny najednou, tedy jiskra jde do všech, ale protože tam není puštěný plyn, tak ostaní nehoří. Už jsem se setkal, že stejné zapojení je i na jiných spotřebičích. Spíš mám dojem, že u Vás je nějaká chyba, že nezapalují všechny ostatní. Zpravidla jsou to mokré elektrody po umývání, či špatně složený hořák...

luk
hodnocení

Nevadí, ale nebylo to tak, až po necelém půlroce používání.

hodnocení

0x

Někde něco zateklo pod varnou desku?

luk
hodnocení

Nezateklo, ale je pravda, že jsem 2x za poslední dobu desku pečlivěji čistil.

asd1
hodnocení

0x

Izolace - ta jiskra je vysoké napětí a poškozenou izolací probíjí kam nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]