Nejste přihlášen/a.
V koupelně mám žebřinový radiátor. Posledních 20 let hřál, tak nějak normálně. Loni koncem zimy mi přišlo, že se až moc zahřívá, ale neřešila jsem to. Letos jak se začalo topit, tak jsem jako obyčejně otočila kolečkem, ale během půl hodiny se v koupelně nedalo pomalu ani dýchat. Radiátor byl úplně vřelej, že se na něj nedalo sáhnout. Snažila jsem se teplotu stáhnout, ale nejde to. Ať otočím o půl centimetru nebo na doraz hřeje stále stejně. Neznáte prosím někdo nějakej fígl jak toto vyřešit? V koupelně topit potřebuji, ale ráda bych třeba na 23 st. a ne na 35.
Děkuji.
Děkuji všem za odpověď.
Rucni hlavici na radiatorovem ventilu odsroubujte a namontujte tam termostatickou hlavici Heimeier. aaatopeni.cz/... Hlavici nastavite na 23st. a bude v koupelne 23st. Tahle hlavice funguje jen otevreno zavreno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.