Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční kráječ na chléb

Od: any* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

věděl by někdo, kde se dá koupit dobrý ruční kráječ na chleba? (Bohužel já jsem viděla jen 2 nebo 3 a neměly moc dobré recenze.)

Díky za odpověď. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V domácích potřebách.

Jen dobře zvažte jeho koupi. Zabírá hodně místa v kuchyni a zase takový pomocník to není. *ee*

kenav

Kolik krajicu denně krajiš.Jinak mám ruční i elektrický a oba pres 30 let uložený

u nás se elektricky kríjí denně 10-12 krajíců, krájet nožem už jsem zapoměl*smich*

mnd®

Tak to je pět až šest svačin nebo snídaní které se s něčím krijí..Na to bych taky zapoměl *smich*

hodnocení

2x

Už asi rok mám kráječ Lodos Trend - Lodos Trend 81 od/...

Česká výroba, žádné plasty, kompletně kovový na dřevěném prkénku, dá se sklopením dobře skladovat a má kličku pro připevnění k desce kuch. linky. Nemůžu si ho vynachválit, na chleba je super!

Ruční kráječ na chléb

hodnocení

0x

My si nakrájíme chleba rovnou při koupi. Jak tu někdo psal, neznám nikoho, kdo by kráječ, který má doma, využíval.

mnd®
hodnocení

0x

Jak bylo již odpovězeno tak kráječ v domácích potřebách.I když si o této zbytečnosti myslím své,tak teda aspoň v tomto století není problém koupit už nakrájený a zabalený chleba a můžu si někdy vybrat i šířku a velikost krajíců.Krájený chleba nekupuji.

Osobně teda na krájení chleba doma používám jeden starý nůž,který i po tolika letech a občasném nabrušení ocilkou je dlouhý 20cm a mladý snad třicet let vyrobený a vykovaný z ,,okruží,, kola od náklaďáku.( nevím jak se to přesně jmenuje ) Ten nůž se na nic jiného nepoužívá.Brusnu ho tak dvakrát do roka a drží.Na vesnici z toho ,,okruží,,uměl soused kovář vykovat i krapl na brambory ( foto ) .Ale to bylo za éry bývalé.Existuje ještě vůbec stará dobrá férová kovárna?

Ty dnešní kráječe (nejen ony) ale i kastrol,hrnec,pánvička apod...stojí za prdprdprd.. Ale i jiné momentální spotřebiče se vyrábí stylem kup-zaplať-polámese tak vyhoď a kup další.Normálně ještě používáme ty staré a nové se nedají srovnat - mají mínus.

Ruční kráječ na chléb #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]