Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress zkušenost

Od: prik odpovědí: 16 změna:

Nechodím na Aliexpress zas tak často. Myslím, že v poslední době dost změnili softwarové vybavení.

V objednávkách vidím pouze jednu poslední uskutečněnou objednávku a dvě dalsi dosud nenaplněné.

V oblíbených je vůbec nějaký zmatek.

Má někdo přehled jak zobrazit starší již naplněné objednávky. Některou z nich bych chtěl opakovat.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já tam mám všechny od jakživa, to je cca od roku 2017.. A jejich několik set...

Já to stejný. Posledních 5 let tam určitě mám.

to samé a s historií snad 10 roků zpět.

hodnocení

0x
Moje objednávky.
prik
hodnocení

Možná u někoho jiného.. Tablet a OS Android nic. Pouze poslední dvě nedoručené objednávky Awaiting delivery a jedna starší Finished. Volba My Orders. Nejsem takový blb, abych dal někomu příležitost k nesmyslné odpovědi.

To samé Wish list. Tam se mi zobrazuje snad celý katalog. Rozhodně to nejsou položky které jsem si kdysi uložil jako Oblíbené.

Šlo items je počet 1.Rozhodne neotvírají cizí účet. Přihlašovací údaje souhlasí.

prik
28.10.22 16:49
hodnocení

All Items

Tablet android a vše od 2012 tam mám. Ale je třeba říct, že něco zpětně už stejně není v nabídce. Buďto prodejce není anebo to nemá již v nabídce.
prik
hodnocení

Jistě. Běžná věc, že některý prodejce již nenabízí kdysi objednané zboží. Zrovna tak v oblíbených jsem některé položky mazal. Proč se ale nedostanu dna staré objednávky a do seznamu oblíbených, to opravdu nevím. Kdysi jsem jen měnil mailovou adresu, ale problém nenastal. Teď problém je.

Já do oblíbených nic neukládám, ani tam nic nemám. Jednoduše se přihlásím, dám moje objednávky a vše tam je. Možná je to změnou toho emailu.
prik
hodnocení

Díky jako obvykle. Nikdo nic neví. Co někdo ví na to se neptám. To si najdu.

prik
hodnocení

Problém vyřešen. Třeba to někomu pomůže. V tabletu jsou přihlašovací údaje v Chrome uloženy. Stačilo se odhlásit a znova přihlásit na stejný login a najednou se v účtu zobrazují nejen již vyřízené objednávky, ale i uložené oblíbené.

Bohužel zase zmizely dvě moje poslední nové objednávky. Chová se to jako dva různé účty. V každém případě mám jen jednu mailovou adresu a navíc v těchto dvou údajně různých účtech jsou doručovací údaje zcela shodné.

prik
hodnocení

Asi vím kde byl problém. Někdy v minulé době si Aliexpress přiřadil k účtu taky mail z Gmailu. Asi z těchto důvodu se účet u Aliexpressu chová jako dva účty. Nepodívat se do pošty Gmailu (tuto poštu vůbec nepoužívám, pro mne je nepřehledná) tak bych těžko zjistil co jsem objednal, zaplatil a mohl potvrdit doručení. Zdá se, že jsem si nevšiml, že přihlášení bylo na mail z Gmailu

No hurá, však jsem to psal, že to mohlo souviset s tím emailem
prik
hodnocení

Ale kdepak. Jednalo se o jiný mail. Nevím kdy to bylo, ale v jednom okamžiku se Aliexpress vnutil a navázal na mailovou adresu pro Google play, nutnou pro registraci, která je pochopitelně stejná s Gmailem.

Registrace na Aliexpress byla s mailem ze Seznamu.

To jsem vyřešil tak, že na nepoužívaném Gmailu jsem nastavil automatické přeposílání zpráv na používaný mail, a po přeposlání z Gmailu zprávu smazat.

prik
hodnocení

Je to sice pěkné, ale potvrzení příjmu zboží musím udělat na účtu s mailem z Gmailu. Jak si Aliexpress vnutil účet s mailem z Gmailu opravdu nevím. Vlastně jsou to dva účty se stejným heslem, stejnou doručovací adresou a dvěma mailovými adresami. Dobrovolné jsem to nezakládal. Bohužel automatické přihlášení přihlásilo ten druhý účet kde nebylo prakticky nic. Na hlavním účtu jsou objednávky mnoho roků zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]