Nejste přihlášen/a.
5x
Mám několik možností:
- buď někdo tak třískne dveřma lednice, že se celá lednice zatřese a shodí to nádobku z motoru (myslím si že je to málo pravděpodobné), ale jak to mám na dálku zjistit.
- nebo vibrace kompresoru a zahřívání kompresoru způsobí deformaci plastu nádobky a ta z motoru spadne (ani toto se mi nezdá).
- nebo ta hadička z ledničky je vložená do špatné části nádobky a při plnění vodou se naplní zadní prostor nádobky a zbytek zůstane bez vody. To způsobí nevyvážení nádobky a ta se třeba vibracemi při rozběhu kompresoru převrátí a spadne z kompresoru.
Řešením může být přemístění hadičky tak, aby voda tekla do středové části nádobky nebo spojíš několik elektro-stahovacích pásků do jednoho a jím přitáhneš nádobku k tělesu kompresoru.
Mám lednici Beko dle obrázku.
Souhlasím, že hadička z ledničky je na obrázku vložená do špatné části nádobky.
Má končit ve středové části nádobky.
Středová část nádobky navíc v rohu obsahuje tyčku, na kterou se navleče konec hadičky.
Hadička díky tomu nevypadne ven a možná tím i trochu nádobku přidržuje na místě.
U mé lednice mám opačný problém.
Chtěl bych nádobku nad kompresorem sundat kvůli čištění, ale drží jako přilepená.
5x
Máme jinou značku,takže to je jedno,ale je tam ještě držák nasunutý na tu misku a nahoře je zacvaknutý.Nestalo se že by spadla.

3x
Možná ten kompresor vibruje více než je běžné a nádobku setřese. Buď nádobku k něčemu uchytit, nebo ke kompresoru přilepit oboustrannou pěnovou páskou. Nebo do ní nasypat trochu písku, aby byla lépe vyvážena. A nebo reklamovat.
0x
no nevím ..prostudejte si návod-co se tam píše o čištění té plastové nádobky-demontáže a montáže----pochybuji že to tam má jenom ležet bez nějakého zajištění...pokud návod nemáte pohledat na netu...škoda že jste nanapsali ten typ...toto jsem okopíroval z jiného návodu k Beko lednici... . Ujistěte se, že zvláštní plastová nádoba na zadní straně spotřebiče, která shromažďuje odmraženou vodu, je neustále čistá. Pokud chcete odstranit podnos a vyčistit jej, postupujte podle níže uvedených pokynů: . Vypněte přístroj a odpojte napájecí kabel. . Jemně odpojte čep na kompresoru pomocí kleští, aby bylo možné tác vyjmout. . Zvedněte jej. . Očistěte jej a otřete. . Při montáži postupujte v opačném pořadí. 13.-byly tam i pěkné obrázky.. -takže evidentně děláte něco špatně a nádobka tam určitě nemá jen tak být položená...nějaké zajištění tam Beko dělá a určitě Váš přístroj jej bude mít také...pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.