Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s kuchyní Koryna

Od: kocourmikes* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kuchyněmi Koryna?

Nedávno jsme si s manželkou pořídili do nového domu kuchyni Koryna a jsme velmi nespokojeni. Zaplatili jsme dost nehorázné peníze, ale brali jsme to jako, že za kvalitu si holt připlatíme a kuchyně Koryna nám vydrží hromadu let. Ovšem trvalo to asi měsíc, než se nám porouchali panty u skříněk. Ještě stále jsme si drželi optimismus a říkali si, že nikdo není dokonalý, a že za ty peníze to prostě jednoduše opraví nebo vymění a budeme mít klid. Ovšem ten arogantní přístup, který následoval nelze snad ani popsat. Naprostá neochota cokoli řešit nebo se s námi vůbec bavit. Nakonec jsem rezignoval a panty si nechám opravit od místního truhláře, který také kuchyně vyrábí. Samozřejmě, že bych mohla vést soudní sport nebo se dál handrkovat ovšem mám doma i důležitější starosti a na tohle mi už nezbývá psychická síla.

Máte s Korynou nějaké podobné zkušenosti nebo jsem jediný, kdo teď trpce lituje, že si kuchyň nekoupil jinde?

doplněno 17.04.10 15:32:

Omlouvám se za překlep, místo "mohla vést soudní spor" samozřejmně má být "mohl vést..."

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Když si tady do Hledání dáte "Koryna" dostanete spoustu informací.

annafrudlichova*
hodnocení

Bohužel musím vaši zkušenost potvrdit. Moji rodiče prožili něco podobného, sice to nebyli panty ale nějaké problémy s deskou a montáží. Dlouho se s Korynou dohadovali a hádali až to vzdali a nechali si desku udělat novou (samozřejmě si ji zaplatili).

Když jsem hledala další zkušenosti našla jsem zajímavý blog s článek na téma kuchyně Koryna: drsny.net/...

Doporučuji přečíst, myslím, že to mluví za vše...

Každopádně Korynu ne! Moc peněz za nic!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]