Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kuchyněmi Koryna?
Nedávno jsme si s manželkou pořídili do nového domu kuchyni Koryna a jsme velmi nespokojeni. Zaplatili jsme dost nehorázné peníze, ale brali jsme to jako, že za kvalitu si holt připlatíme a kuchyně Koryna nám vydrží hromadu let. Ovšem trvalo to asi měsíc, než se nám porouchali panty u skříněk. Ještě stále jsme si drželi optimismus a říkali si, že nikdo není dokonalý, a že za ty peníze to prostě jednoduše opraví nebo vymění a budeme mít klid. Ovšem ten arogantní přístup, který následoval nelze snad ani popsat. Naprostá neochota cokoli řešit nebo se s námi vůbec bavit. Nakonec jsem rezignoval a panty si nechám opravit od místního truhláře, který také kuchyně vyrábí. Samozřejmě, že bych mohla vést soudní sport nebo se dál handrkovat ovšem mám doma i důležitější starosti a na tohle mi už nezbývá psychická síla.
Máte s Korynou nějaké podobné zkušenosti nebo jsem jediný, kdo teď trpce lituje, že si kuchyň nekoupil jinde?
doplněno 17.04.10 15:32:Omlouvám se za překlep, místo "mohla vést soudní spor" samozřejmně má být "mohl vést..."
Bohužel musím vaši zkušenost potvrdit. Moji rodiče prožili něco podobného, sice to nebyli panty ale nějaké problémy s deskou a montáží. Dlouho se s Korynou dohadovali a hádali až to vzdali a nechali si desku udělat novou (samozřejmě si ji zaplatili).
Když jsem hledala další zkušenosti našla jsem zajímavý blog s článek na téma kuchyně Koryna: drsny.net/...
Doporučuji přečíst, myslím, že to mluví za vše...
Každopádně Korynu ne! Moc peněz za nic!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.