Nejste přihlášen/a.
Jednání dealerů společnosti Centropol nebo alespoň toho, co byl u nás je nehorázná. Byl jsem pracovně mimo a tak si dealeři smlsli na moji ženě, které naslibovali hory doly. Když mi volala, že chce najít poslední fakturu za plyn, že někdo přišel s lepší super nabídkou, tak jsem ji řekl ok v domnění, že se mi pokusí předložit nějakou lepší nabídku podle aktuální spotřeby. Doma mne pak čekalo překvapení!
Dealerům ani nevadilo, že podepisují smlouvu se mnou beze mne a donutili moji ženu, aby to podepsala mojim jménem. O platnosti takovéto smlouvy by se dalo s úspěchem pochybovat. Když říkala, stejně jako já do telefonu, ať nechají smlouvu na stole k prostudování nebo přijdou později, tak argumentovali, že toho mají hodně a že by to šlo až zase za rok bla bla bla.
Takovéto chování je nepřípustné a myslím, že by si měl každý dobře rozmyslet s kým chce uzavřít smluvní vztah. Až budu uvažovat o změně dodavatele zemního plynu, tak rozhodně po této zkušenosti to Centropol nebude. Považuji za normální mít možnost si smlouvu prostudovat a hlavně bych se příště přimlouval za to, že si smlouvu na svou osobu podepíši sám.
Souhlasím s Vámi, jak vidím ty krásně napudrované dealery v oblecích ženu je ode dveří ale bohužel až po špatné zkušenosti se změnou telefonního operátora. A rojí se jak houby po dešti už tu byli abych změnila elektřinu,plyn, vodu.Zadarmo vám nikdo nic nedá, naslibují hory doly, říkání mají dobře naučené vždy´ˇtaké za každou smlouvu mají slušné peníze.Děkdy se divím, že se nestydí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.