Nejste přihlášen/a.
Brej večír vynšuju!
Jdu se s Vámi poradit. Již finišuji s rekonstrukcí patra domu a jsem před vyrovnáním podlah. Potřebuji celé patro zvednout o cca 12-18mm, tak akorát o jednu vrstvu OSB. No a nevím jak je správně položit. Nynější podlaha je nějaký starý beton (potěr?), celkem hrubý, šutry až kolem 2cm. Čili mám povrch ve vdováze, ale hrubý.
No a má otázka zní, na co desky položit? Myslel jsem na PU pěnu, tím by se lecos vyrovnalo a zrovna se fixovaly k podkladu. Nebo mám dát mirelon? Pak je ale nepřilepím pěnou. Či přemýšlím úplně blbě? No a desky mám lepit k sobě i nahranách? Pěnou? Finiš bude vrstva kročejovky a plouvoučka. Díky!
Upřímně lituji ty dole, to bude nadávání na hluk.
I na hrubou podlahu položíte mirelon, či něco podobného. OSB desky nelepíte k podlaze, ale k sobě ve všech zámcích.
Jako zastánce pěny doporučuji ale disperzní lepidlo na dřevo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.