Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení k radiátoru jaký klíč

Od: acer® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.

Věděl by někdo, kde sehnat nástavec na dotažení takových to prodloužení k topení?

Mám TORX M14 a M16 a jeden malý a druhý velký.

Děkuji

Prodloužení k radiátoru jaký klíč

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Stejně jako mezi první a třetí punskou válkou byla ještě druhá punská válka, tak mezi čtrnáctkou a šestnáctkou je patnáctka.
ml1

Ale on to může být klidně nějaký palcový rozměr. Řešil jsem to třeba u konektorů cannon, kde to bývala 1/4" (6.35 mm) pokud si vzpomínám, 6 mm bylo málo, 7 mm (dalo se použít, pokud nebyla matička moc utažená) moc, 6.5 neexistuje (aby to nebylo tak jednoduché, existovaly i metrické verze, co mají 6 mm).

Že by se v takových velikostech se počítalo na dílky milimetru neuvažuju, ale ty palce zvlášť u vody by byly dost pravděpodobné (např. 5/8" je 15,875mm).

111®
hodnocení

2x

a co takhle TORX 15?

krtek6

to není torx...to je tisícihran

111®

Pravda..Pardon

bln
hodnocení

1x
No ja nevim s těma torxama ale me to připadá jako díra pro nastavec XZN
Prodloužení k radiátoru jaký klíč #2

asd1
hodnocení

0x

Guma a sikovky ;)

hodnocení

0x
Stupnovity instalatersky klic mall.cz/...
doplněno 24.10.22 12:50: Pripadne si venku nasroubujete pulsroubeni z ventilu do prodlouzeni a to cele uz nasroubujete na trubku.

hodnocení

Udělal jsem to tak, že jsem našouboval další redukci s maticí a tím dotáhl, ale bohužel jsem jednu stranu musel sundat a trochu přes hadr odřel.

Poradil jsem si, ale zajímalo mě co to je za extra vercajk, který nemůžu nikde najít.

Ten stupňovitý klíč jsem našel, ale všude je uvedeno, že je na hranné provedení prodloužení.

asd1

Hadr zoubky sikovek proštípnou, lepší silnější guma a neodřeš nic..

Ten stupňovitý klíč je inbus ten ne.

Pasuje tam 4 hran, nebo i inbus + kolík jako západka (torx + kolík, plocháč atd)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]