Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Věděl by někdo, kde sehnat nástavec na dotažení takových to prodloužení k topení?
Mám TORX M14 a M16 a jeden malý a druhý velký.
Děkuji
Ale on to může být klidně nějaký palcový rozměr. Řešil jsem to třeba u konektorů cannon, kde to bývala 1/4" (6.35 mm) pokud si vzpomínám, 6 mm bylo málo, 7 mm (dalo se použít, pokud nebyla matička moc utažená) moc, 6.5 neexistuje (aby to nebylo tak jednoduché, existovaly i metrické verze, co mají 6 mm).
Že by se v takových velikostech se počítalo na dílky milimetru neuvažuju, ale ty palce zvlášť u vody by byly dost pravděpodobné (např. 5/8" je 15,875mm).
Udělal jsem to tak, že jsem našouboval další redukci s maticí a tím dotáhl, ale bohužel jsem jednu stranu musel sundat a trochu přes hadr odřel.
Poradil jsem si, ale zajímalo mě co to je za extra vercajk, který nemůžu nikde najít.
Ten stupňovitý klíč jsem našel, ale všude je uvedeno, že je na hranné provedení prodloužení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.