Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvoukřídlé okno

Od: dakafi odpovědí: 7 změna:
Dobrý den nemůžu otevřít druhou část okna páčka kterou se okno otevírá je zasekla a táhlo dám jen do půlky
horní pozice prosím o radu jak to odblokovat wd jsem zkoušel
Děkuju předem za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Od 14.35 hod.Vám asi nikdo nedokázal odpovědět ! Snažím se najít nějakou radu ale jsem s toho vedle. Nepíšete o jaké okno se jedná, jestli staré dřevěné nebo plástové.CHtělo by to dát foto okna jak ho máte otevřené.

dakafi
hodnocení

Plastové značka roto
okno neotevřu a bohužel je to nějak zasekle Dolní zámek je pořád ve stejné poloze když se snažím pákou hejbat ale bohužel je tak malý že ho nemůžu vyfotit a silou to nechci řešit
Dvoukřídlé okno
riva

Přiměřenou silou na páku nahoru/dolů se to snad rozpohybuje.

Pravděpodobně se bude muset odšroubovat kování ! A nebo ho jenom uvolnit.

Ještě mě napadlo pokud to jde rozpojit na té páce aby se zjistilo která strana blokuje,jestli horní nebo dolní.

dakafi
hodnocení

Dole je zámek pořád zamčenéj

mnd®
hodnocení

0x

A nejde to ani nějak šroubovákem a kladívkem nějak jen spodní ,,vyklepat,, nahoru aby šlo okno otevřít? Potom ten spodní mehanizmus rozdělat,očistit,namazat a složit zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]