Dobrý den, chtěl bych od vás poradit, půl roku semnou spolubydlící(cizinec) každý den hulí takové skéra že by to oživilo člověka. Už jsem ho prosil ať si to hulí venku že po tom smrdí celý byt.To nepomohlo tak jsem napsal majitelovi,ten říká že je starší generace že to nepozná. To mám psát každý den majitelovi, či mám být krysa a řešit to přes PČR? jako stěhovat se nechci. Hezký den a díky za rady. W3RE
A jako policie bude podle tebe dělat co? Kdo má s majitelem smlouvu na byt a jakou? Nebo má každý z vás smlouvu jen na pokoj a majiteli to nijak nevadí? Smůla zvykni si.
Nechápu tvé myšlenkové pochody. Bydlíš kdesi s kentusákem jako spolubydlícím a stěhovat se nechceš. To ti jako do tvého bydlení někoho násilím narvali, jako v padesátých letech komouši? Ale na druhou stranu, dnes už bych se nedivil už ničemu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.