Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolubydlící - smrad

Od: w3re odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
chtěl bych od vás poradit, půl roku semnou spolubydlící(cizinec) každý den hulí takové skéra že by to oživilo člověka. Už jsem ho prosil ať si to hulí venku že po tom smrdí celý byt.To nepomohlo tak jsem napsal majitelovi,ten říká že je starší generace že to nepozná. To mám psát každý den majitelovi, či mám být krysa a řešit to přes PČR? jako stěhovat se nechci.
Hezký den a díky za rady. :)
W3RE

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahoj*
hodnocení

3x

A jako policie bude podle tebe dělat co? Kdo má s majitelem smlouvu na byt a jakou? Nebo má každý z vás smlouvu jen na pokoj a majiteli to nijak nevadí? Smůla zvykni si.

Domnívám se, že "zvykni si" může napsat jen (minimálně bývalý) kuřák. Ten smrad je např. pro mě opravdu nesnesitelný.

hodnocení

2x

Ani majitel bytu a už ne vůbec policie vám nepomůžou. Je to na domluvě vás dvou a ohleduplnosti jednoho vůči druhému, která huličovi chybí.

hodnocení

2x

Nechápu tvé myšlenkové pochody. Bydlíš kdesi s kentusákem jako spolubydlícím a stěhovat se nechceš. To ti jako do tvého bydlení někoho násilím narvali, jako v padesátých letech komouši? Ale na druhou stranu, dnes už bych se nedivil už ničemu...

hodnocení

1x
Pokud to nevadí majiteli, težko něco naděláte. A podle toho, komu byt pronajímá, s tím zjevně počítal.

hodnocení

1x

Máš smůlu. Majitel to neřeší a spolubydlící mu nijak nevadí co dělá. Od toho se odpíchne i PČR.

Ty máš smlouvu a podpisem souhlasíš. Pokud se nechceš stěhovat, tak si zvykni a nebo se z huličem domluv či mu škoď :).

Taky fungují prachy. Můžeš podplatit huliče, aby toho nechal nebo majitele, aby jednal.

Ale lepší investice je najít si něco jiného.

Vždy je něco za něco. To je život chlapče.

volvojakoaudi
hodnocení

0x

Tady by pomohl zverolékař - hulič může totiž umřít - přehuit se - mozek má potom exitus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]