Dobrý den, budu zateplovat sokl. Výška je 90 cm z toho asi na 65 cm je navařena Hydroizolace - asfaltové pásy. Čím nejlépe nalepit soklové desky. Pěnou, cementovým lepidlem nebo kombinace obojího?Děkuji
Kolego, já bych s klidem použil třeba Webertmel700 nebo Duokontakt Baumit nebo levnější Basic 115 od Cemix jak na lepení tak i stěrku , nebo na lepení s klidem třeba pěnu Soudal Soudabond Easy
určitě, proč ne...abych se přiznal já ty obchodní názvy jednotlivých výrobců zas tolik nesleduju...tohle jsou pro mě už strašně moc detailní věci, vzhledem k tomu co mě živí
Lepidlem a jestli se nepletu, tak sokl se nelepi na ramecek, ale na pruhy a pribtalovem vysokem bych poprenyslel o odvetravani. Ta ipa je spojena s vodorovnou izolaci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.