Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klimatizace eta

Od: sedlib* odpovědí: 5 změna:

dobrý den, 5eším v domě topení a narazil sem na klimatizace eta ,zaujala mě cena a možnost topení klimatizací dokonce i odvlhčení což na starší domek super.Máte někdo doma namontovanou klimatuzaci a používáte i topení ,jaké jsou provozní náklady a jak fungují .Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki
hodnocení

0x

Už jsem dneska psal smalkaball - poradte.cz/...

jinak i v opravdové zimě topí pár značek, např barnumská reklama aukro.cz/... nabízí možnost prohlídky, na můj dotaz mi posílal loni i odkazy na specifikace výrobce.

Ale chápu, že ta cena ety 5000,- je lákavá.

kejki

Já ještě doplním, je to trvalý zdroj hluku, může se stát, že to bude vám, nebo sousedům vadit. Dotaz na to už tu v Poradně také byl.

kytka*

To je pravda s hlukem- vím,když jsme na dovolené a běží klimatizace je to hluk dost nepříjemný.Jak uvnitř tak venku.

jabraka*
hodnocení

0x

Byl jsem včera na stavebním veletrhu v Brně a klimatizace tam ETA vystavovala.A mohu říci,že tam měli dost zájemců.Mám i nějaké katalogy,ale mě osobně to nic neříká.Je to až moc odborné.

JABRAKA

wwwelklimcz
hodnocení

0x

Dobrý den, záleží na tom, jakou klimatizaci k topení použijete.Pokud bude s plynulou regulací výkonu tj. inverter, zařízení Vám uspoří až 40% elektrické energie oproti přímotopu.U klasických on/off jednotek, je to sotva polovina.Jde o to, koupit kvalitnější zařízení, investice se vrátí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]