Zdravim. Netusim jak vybrat matraci, uz jsem precetl hodne rad a pak jsem zakoupil matraci dle doporuceni znamych, ktery danou matraci pouzivaji a jsou spokojeni. U me i ta matrace byla prolezena cca po par mes.nechapu v cem je problem. Vahou to neni, ja mam 100 a manzelka 70 a matrace je 120+ Nema nekdo podobne zkusenosti a treba nasel matraci, ktera jiz tyto problemy nedela? Cenove jsem zkousel kdysi 3000, ted 15.000 a stejny problem. To jako matrace musi stat 50.000 aby byla OK?
A co to bylo za znacky matraci? I matrace za 50 muze byt smejd, staci ji koupit u kolosu, ktery ma sice vsude reklamu, ale ve skutecnosti preprodava navoneny podprumerny kus molitanu.
Moje nejlepší matrace byla taštičková. Když jsem ji měnila kvůli jiné posteli, nechala jsem se recenzema nachytat na latexové, že jsou nej nej. To jsem si tedy dala. Za skoro tři roky, co je mám, jsem se ještě nevyspala. A teď semi zdá, že začíná být proležená, takže při každém převlíkání otáčím a je to fuška, latexové jsou šíleně těžké. V současnosti mám do obchodu objednanou na vyzkoušení zase taštičkovou na vyzkoušení.
Nekupujte matraci bez předchozího vyzkoušení v obchodě, každému vyhovuje něco jiného, já třeba nesnáším paměťovou - línou pěnu. Po pár minutách mám tělo jak v jednom ohni.
honzinek
20 let spíme se ženou na latexových. Máme teprve druhé. Chválíme si je každou noc. S paměťovou pěnou souhlasím. Nikdy jsem neležel na žádné, co by vyhověla.
Znacka myslim eco matrace a koupil jsem pruzinovou matr. Ale je divne, ze to u 2 znamych funguje a vse je ok… Sice v eco matr.mi rekli, ze to bude nejspise vyrobni vada, ale radeji mi vratili penize nez to vymenili za novy ks… coz je divne… A ted prave nevim do ceho jit. Tvrdost - tu prave chceme
Bohužel, 100 lidí 100 pocitů. Otec má rád jen taštičky, já jsem spokojen s kombinací líné pěny a molitan, někdo radši tvrdou kokosovou... Záleží také na podkladu. Je rozdíl mít prkna a rošt lamelový. Já kupuji matrace za 7-8000,- na cca 5-7 let.
My máme na chalupě normální 10 cm molitan a vyspím se tam lépe, než doma. Navíc se mi zdá, že to hrozně hřeje zespodu, takže je pěkně teplo, i když je kolem zima. Doma jakási matrace se mi zdá hrozně tvrdá a chladná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.