Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz: Po výměně oken nemám ještě na chatě v interiéru zapravené okolí oken (letos a v zimě to už asi nedám). U dvou oken jsem alespoň z vnitřní strany seřízl nadbytečnou pěnu a aby nedocházelo k degradaci pěny, potřel jsem ji zbytkem lepidla ( hornbach.cz/... kterým jsem lepil polystyrenové kazety. Do 24h to krásně ztvrdlo. Bohužel mi vyšlo jen na dvě okna. Mám doma ještě různé vyrovnávací tmely (odkaz níže). Myslíte, že by bylo možné provizorně potřít montážní pěnu tímto tmelem - resp. jde mi o to, jestli se tmel, určený na zdivo, na montážní pěnu chytne nebo nikoliv. Ano, je to zbytečná práce... ale když jsem viděl, jak rychle zvětrala pěna z venkovní strany... Toto je provizorní rychlovka, která snad nebude proti ničemu.
Tmely:
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.