Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit trubku s deskou?

Od: hanika* odpovědí: 8 změna:

Dobry den,chtela bych enkoho poprosit jestli nahodou nevi jak mam spojit sloupek ktery je dutý k desce?vyram sama skrabadlo pro kocku takze pokud nemate nejaky napad pro zenskou.Lepit to nechci urcite by spoj nebyl dost pevny:( dekuji moc ze vsechny rady pro lepsi predstavicost pripojuji foto:)

Jak spojit trubku s deskou?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Do papírové trubky vlepit nebo přibít či přišroubovat špalík a ten pak ze spodu desky přišroubovat.

doplněno 15.04.10 17:27:

Šla by dovnitř i nějaká plechovka o vhodném průměru ...

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Já, když jsem toto dělal před více jak 10 lety, tak jsem použil 4ks vinglíků (L), kde na každé straně byly 2 dirky a pomocí vhodných vrutů jsem desku spojil s papírovou rourou od koberce;) Poté jsem ustřihl zátěžový koberec o maličko větší, než je obvod roury a celé cca 2,5m zašil režnou nití.Bylo to od země až do stropu a deska byla zhruba ve 2m a ještě přichycena ke zdi pro větší stabilitu.*palec*Myslím, že je to u bývalé přítelkyně dodnes:)

hodnocení

1x

sehnat korkovou zátku, velkou, přišroubovat k desce šroubky (min 2X) a potom natřít lepidelem na dřevo a narazit na korkovou zátku válec. Neboz prkýnka tl. min 3cm, vyříznou kruh a postupovat obdobně.

papene*
hodnocení

0x

A co zde*cteni*

doplněno 15.04.10 19:30:

;)stačí kliknout na zde.Pod nim se nachází tento odkaz: risemazliku.wz.cz/...

helenvi*
hodnocení

0x

nejbezpečnější budou opravdu ty vinglíky L,protože kočky jsou poměrně těžké a nejraději si škrábou vestoje a protahují se proti trubce a ještě doporučuji namočit špagát do kozlíku,aby kočička měla pádný důvod tam chodit

cacab*
hodnocení

0x

Nejjednoduší je určitě vsunutí vyřízláho kolečka z fošny nebo hranolku a lepidla dneska udrží hodně.

rob*
hodnocení

0x

Škoda, že ten dotaz nepadl hned po Silvestru. Na ulicích se povalovalo spousta odpalovacích "ramp" pro kulové pumy. Ten stojánek by se dal krásně přišroubovat k té desce.

Jak spojit trubku s deskou? #2

patronka*
hodnocení

0x

Změřit vnitřní i vnější průměr trubky,najít vyšší plechovku příslušného(i podobného )rozměru,tu přišroubovat k desce,upravit průměr tubky na př.namotáním navlhčené papírové lepenky,vložit do plechovky a po obvodu připevnit samořeznými vruty.Deska musí být dostatečně velká i těžká,aby ji kočka nepřeklopila.Na desku přilepit starý koberec nebo silnou látku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]