Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych enkoho poprosit jestli nahodou nevi jak mam spojit sloupek ktery je dutý k desce?vyram sama skrabadlo pro kocku takze pokud nemate nejaky napad pro zenskou.Lepit to nechci urcite by spoj nebyl dost pevny
dekuji moc ze vsechny rady pro lepsi predstavicost pripojuji foto![]()
Já, když jsem toto dělal před více jak 10 lety, tak jsem použil 4ks vinglíků (L), kde na každé straně byly 2 dirky a pomocí vhodných vrutů jsem desku spojil s papírovou rourou od koberce
Poté jsem ustřihl zátěžový koberec o maličko větší, než je obvod roury a celé cca 2,5m zašil režnou nití.Bylo to od země až do stropu a deska byla zhruba ve 2m a ještě přichycena ke zdi pro větší stabilitu.
Myslím, že je to u bývalé přítelkyně dodnes![]()
A co zde![]()
stačí kliknout na zde.Pod nim se nachází tento odkaz: risemazliku.wz.cz/...
Změřit vnitřní i vnější průměr trubky,najít vyšší plechovku příslušného(i podobného )rozměru,tu přišroubovat k desce,upravit průměr tubky na př.namotáním navlhčené papírové lepenky,vložit do plechovky a po obvodu připevnit samořeznými vruty.Deska musí být dostatečně velká i těžká,aby ji kočka nepřeklopila.Na desku přilepit starý koberec nebo silnou látku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.