Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych enkoho poprosit jestli nahodou nevi jak mam spojit sloupek ktery je dutý k desce?vyram sama skrabadlo pro kocku takze pokud nemate nejaky napad pro zenskou.Lepit to nechci urcite by spoj nebyl dost pevny dekuji moc ze vsechny rady pro lepsi predstavicost pripojuji foto
Já, když jsem toto dělal před více jak 10 lety, tak jsem použil 4ks vinglíků (L), kde na každé straně byly 2 dirky a pomocí vhodných vrutů jsem desku spojil s papírovou rourou od koberce
Poté jsem ustřihl zátěžový koberec o maličko větší, než je obvod roury a celé cca 2,5m zašil režnou nití.Bylo to od země až do stropu a deska byla zhruba ve 2m a ještě přichycena ke zdi pro větší stabilitu.
Myslím, že je to u bývalé přítelkyně dodnes
A co zde
stačí kliknout na zde.Pod nim se nachází tento odkaz: risemazliku.wz.cz/...
Změřit vnitřní i vnější průměr trubky,najít vyšší plechovku příslušného(i podobného )rozměru,tu přišroubovat k desce,upravit průměr tubky na př.namotáním navlhčené papírové lepenky,vložit do plechovky a po obvodu připevnit samořeznými vruty.Deska musí být dostatečně velká i těžká,aby ji kočka nepřeklopila.Na desku přilepit starý koberec nebo silnou látku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.