Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak Vinil clik podél křivé zdi?

Od: pk500® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

poradily by jste mi nejaký trik jak nejlepe začít s první řadou vinilových dilců click podél zdi která má asi 8m? Ale není rovná.
Mám si třeba rozvítit laser na zadní hranu dílce vinylu, a srovnat to podle toho? A vzdálenost přední hrany od zdi pak vymezit klínky? Nebo to postupně rovnat dvoumetrovou latí? Není nějaké video jak na to? Všechno co jsem našel je podél rovné zdi. To je super, ale to nemám. Odhaduju mám plus minus 1 cm nerovnosti. Dílce fatraclick. Asi 8mm tloušťka. Už jsem nožem ořezal tu hranu ke zdi. Děkuji.

Jak Vinil clik podél křivé zdi?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Robil som sice laminat, nie vinyl, ale princip je rovnaky. Na dlzku som zrezal 3 rady, naklikal do seba a zasunul k stene, tam som videl, kde je aka nerovnost. Trik spociva v tahani fixky strcej v kusku dreva popri stene, tak sa vam na ten rad pri stene presne prekresli stena vratane nerovnosti. Potom to rozoberiete, zrezete podla ciary, zlozite naspat a mate presnu kopiu steny.

jirib
hodnocení

2x
1cm,to je vůle akorát na dilataci.Zakryjete lištou.
To už bych raději srovnal spodek stěny...stejně to pod lištou nebude vidět.

krtek6
hodnocení

0x

začíná se 2. a 3. řadou, která udá požadovanou rovinu. Až jsou tyhle 2 řady upraveny dle požadavků a možností místnosti, tak se tepve dořezává 1. řada ke stěně...pak se pokračuje 4. a další...

Ještě jsem neviděl, že by se click vinyl začínal jinde než u zdi. Tohle platí možná tak pro dlažbu nebo lepený vinyl v dílcích.

hodnocení

To zní funkčně. Děkuji. A po ořezání te první potom tu druhou třetí rozeberu a nacvakám do zámečků té první? Nebo druhou třetí mám nechat ležet jak bude, a mám přizvednu provní řadu a podsunout pod zámečky?

tomsilva
17.10.22 15:19
hodnocení

0x
Jak Vinil clik podél křivé zdi? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]