Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na těsnění kolem dvířek trouby el. sporáku

Od: ppp odpovědí: 3 změna:

kolem dvířek trouby elektrického sporáku (Zanussi, sklo-keramická deska) se uvolnilo tvrdé gumové těsnění. Lepidlo musí vydržet teplotu do 250 st. C bez toho aby těsnění při pečení v troubě odpadlo či smrdělo. Existuje vůbec takové lepidlo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ono je tam originál nalepené? Ještě jsem se s lepenym těsněním trouby nesetkal. Buď je na háčky v rozích nebo část vtlačena do drážky. google.com/...

hodnocení

1x

Zdravím, řešil jsem podobný problém na své elektrické - sklokeramické troubě značky MORA.
Těsnění kolem dvířek se mi zničilo a odpadlo, což mělo za následek, že při pečení se mi zpod dvířek valila pára.
Koupil jsem nové těsnění. Podotknu, že mám 15 let starou troubu a našel jsem "UNI díl" i na tak starou rachotinu jakou mám doma já.
Zkuste koupit nové těsnění.
U mně to problém vyřešilo. A instalace nebyl žádný problém.
S pozdravem
flíček

Zde posílám odkaz na svůj dotaz a vyřešený problém. Snad Vám to pomůže.
poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]