Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
položil jsem PVC lino a teď řeším olištování. V Brenu mi k linu doporučili samolepící PVC lištu. Teď když jsem se chystal s nalepení, zarazil jsem se jak ji mám udělat okolo rohů, aby to nějak vypadalo. Zkoušel jsem lištu nahřívat, ale to moc nepomohlo. Samozřejmě mě napadlo ji nastřihnout, ale to samo o sobě bude vypadat hrozně. Jaký je prosím správný sofistikovaný postup?
Dobrý den, namáčknete lištu až do rohu, poznačíte si, střihnete jen k vodorovnému ohybu, nalepíte do rohu (u podlahy to bude přes sebe) a potom hned ostrým nožem u podlahy odříznete pod úhlem 45° - vzniknou dva trojúhelníčky (nad sebou), které odstraníte a lištu přimáčknete dokonale ke zdi a podlaze. Zdravím!
rusty - zase to střihnete jen k vodorovnému ohybu, ohnete lištu přes roh a buď necháte u podlahy "prázdno" 90° nebo to u podlahy odříznete na každé straně a odstraníte dva trojúhelníčky pod úhlem 45°.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.