Nejste přihlášen/a.
Potřebuji v kuchyňské lince vyměnit MDF desky, na kterých jsou položeny hrnce.Poradíte mi prosím nějaký šikovný např.e-shop s tímto zbožím.Už jsem se trochu dívala po netu ,ale raději si nechám poradit od zdejších kutilů.Požadavkem je ,aby ji prodejce naformátoval a olepil hrany.Děkuji.
To, na čem jsou položeny hrnce - tedy police, to se nedělá z MDF, ale z LTD - tedy lamina. Ano, existuje i laminovaná MDF, ale ta je o dost dražší a poižívá se pro jiné účely. No a Lamino zpracovává kdejaký truhlář, zkuste vyhledat v okolí výrobu nábytku, nebo kuchyňské studio a tam se poptejte. Případně různé Bauhausy a pod mají také nářezovou službu i s olepováním, ale to bych na Vašem místě volil až jako poslední možnost, to z toho důvodu, že jejich strojní vybavení je opravdu jen nejnutnější a nejlevnější základ, snad z vyjímkou Pardubic jsem v těchto provozech nikdy nepotkal někoho, kdo by byl truhlář. Pak taky ty dílce podle toho vypadají.
Stejně tak bych se vyhnul e-shopu, zejména kvůli dopravě , kdy balíkáři se zásilkami hází, takže byste prakticky s jistotou dostala dílce poškozené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.