Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám možná hloupý dotaz, ale chtěl bych se zeptat, zda-li vadí, když se násada kombuchy ve sklenici potopí na dno. Všude píší, že se má fungus položit na hladinu... Jak pokládám, tak pokládám, vždycky se utopí...
Děkuji za odpověď.
Na dně je pořád? Ani druhý třetí den nevyplave? Jenom vím, že se v místnosti nesmí kouřit. Plavala mi vždy na hladině a rostla tak, že se tlačila z třílitrovky, jakoby chtěla utéct.
No, u dna se drží pořád. V pátek jsem ji naložil a od té doby se drží při dně. Na stránkách jsem se dočetl, že to nevadí, a že po pár dnech vyplave. No, uvidím, ale nějak se jí nechce.
Poptala jsem se ještě kamaráda, který ji pěstuje. U dna zůstane stará násada a nová vám začně růst nahoře. Až nová naroste, můžete tu starou ode dna dát třeba na kompost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.