Nejste přihlášen/a.
Zdravim, když si chci lehnout těsně po sprše, ještě mám mokrý vlasy trochu a fénovat se nechci, co si dáváte na polštář, aby vám zbytečně nenavlh a vy ho nemuseli následně prát?
Používám ručník dvakrát složenej, což stačí, ale ptám se, jestli na to není i nějaká pomůcka-vychytávka jiného typu.. dík
Dobrý den, ano, nejlepší vychytávka je ten froté ručník. Pokud chcete změnu a zkusit něco nového, tak volte místo ručníku osušku. Zdravím!
Nejlepší vychytávka je vlasy usušit nebo se umýt vlasy tak abych šel do pelechu už se suchými ! nevím proč z oho děláte problém kde není!
protože i kdybych chtěl bejt jako ty, a "držet se určitýho způsobu jednání", tak tak stejně jednat nebudu.
jsem totiž tekutej.
to mimochodem rezonuje i s tvrzením nepravdivé vědy a reálné duchovní nauky o ne-vlastnění vlastní vůle.
že vy něco nevidíte-nevíte, ještě neznamená, že to není. tak nereagujte odpověďmi, které jsou normálnímu člověku uplně jasný. když už mám reagovat na úrovni odpovědí tvojí či ostatních v tomhle příspěvku obvykle.
Na hloupý dotaz hloupá dpověd chlapečku. Jinak divím se že jsou dnes lidé tak ubozí , že se musí ptát na takové základní věci!
Kolik máš zvláštních tříd?!
Moje matka občas říkala - "Na blbou otázku blbá odpověď".
Takže pokud Vám nevyhovuje ručník, zkuste třeba polštář (případně hlavu) navléknout do igelitové tašky. To pomůže na 100 %
.
@vitecek... bych se styděl za tak hloupý dotaz. To je jako napsat dotaz: "Když si ráno mažu chleba, je máslo po vytažení z ledničky tvrdé. Co dělat, abych nemusel čekat a vstávat dřív, aby máslo stihlo zteplat."
S mokrými vlasy spát rozhodně nechodím. ![]()
" 7 důvodů, proč nechodit spát s mokrými vlasy:
Zlámané vlasy. Zvýšená lámavost je způsobená po delším období vlhkosti. ...
Slepené vlasy. Spolu s lámáním se nevyhnete ani slepení. ...
Svědění Trpíte-li na ekzémy nebo jinými kožními problémy, s mokrou hlavou rozhodně spát nechoďte. ...
Lupy. ...
Breberky. ...
Bolest hlavy. ...
Jiné bolesti.
![]()
Nedělejte z toho vědu, normálně dejte na polštář ručník. A rozhodně není potřeba druhý den ten ručník prát. Vlasy přece byly čisté a ručník jen lehce navlhnul.
Já měla ještě před pár měsíci cop až do pasu. S vlhlým copem jsem uléhala na ručník. Teď s krátkými vlasy totéž. Nebála jsem se ani nějakého lámání vlasů a jiných problémů. Ale je fakt, že jsem z "chlupaté" rodiny a v genech jsem zdělila vlasy husté a silné.
tywe , je takovej problém bejt otevřenej a zamyslet se nad nějakou variantou, nebo napsat nevím?
o fénování jsem taky napsal, že vim, že taková varianta je, proč to píšete..?
mimoto, já jsem vnímavej, takže jo, pro mě mít hlasitej fén u hlavy je nepříjemný, i kdybych si dal špunty do uší.. pravděpodobně.. tak sem se jednoduše zeptal na variantu, kterou neznáš. je to takovej problém se zamyslet a přiznat si, že neznám odpověď? místo
ty sám si troll prosimtě. , aspoň v chápání slova troll.
pochopitelně daný slovo je blbost, protože každej má nějakej důvod, proč se vyjadřuje jak se vyjadřuje, takže jde jen o nesmyslný označení
Ten fén možná tak řve, že se může hlava rozskočit. Můj fén jen tak jemně vrčí, trochu prosuším a zbytek doschne, než dokoukám telku. ![]()
Ten dotaz myslíte vážně? To jako máme dopručit speciální voděodolný přípravek na mokré vlasy na polštář za 3200 ve slevě? Není lepší si umýt hlavu ve dne?
nejde o slevy, ani speciální akce..
ale o to, že je možnost .. a když by taková možnost byla, tak proč jí nevyužít?
to bych pak položil otázky, jestli kdo myslí vážně, že se dovážej věci přes půl světa letadlem, jestli je normální svítit v noci bílym světlem atd..
jako jasně, taková varianta je taky, ale tak to už si můžu dát ten ručník, viď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.