Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnuté topení a pořád vysoká teplota v bytě

Od: ddd odpovědí: 10 změna:

Potřebovala bych poradit. V bytě mám celou dobu vyplé topení a pravidelně větrám. A teplota se pořád drží na 21-22 stupňů. Jak je to možné?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak to jste podchlazená *smich*

krtek6
hodnocení

1x

a kde je problém?...za mě vše OK...

hodnocení

1x
Buď máte v bytě nějaký jiný zdroj tepla, který v tomto počasí byt stačí vytopit (ohřívač vody, vaření, terárium s ohřevem atd. atd). Nebo prostě vaši sousedi topí více a ohřívají váš byt nepřímo, prostupem tepla přes sousedící zdi.

hodnocení

1x

Jestli máte okna na jich a svítí sluníčko, tak se ani nedivím. A také ještě žádné velké zimy nebyly.

tt
hodnocení

0x

tom*
hodnocení

0x

Tak se zeptej u sousedů na kolik topí? Na 26°C klasika...

A zatáhni si závěsy, když svítí sluníčko do bytu.

hodnocení

0x

Mně vedly pokojem stoupačky a taky mi topily dostatečně... plus teplo od sousedů.

smode2
hodnocení

0x
Píšete málo informací. Však já jsem třeba v samostatně stojícím domě, taky netopím a aktuálně zde mám 24,9st.C. U mě je to docela dobrou izolací plus řízeným větráním. Jak vidíte, možné je mnohé.

hodnocení

0x

A v čem chcete radit? Nikdo neví o jaký velký byt se jedná, kde se nachází a tak dál. A 21-22 stupňů je přece docela normální teplota v bytě, tak co byste chtěla? No a jestli je Vám teplo, tak nechte otevřená okna, nebo si kupte nějaký větrák. *co*A nebojte, dočkáte se. Za pár týdnů se to změní, tak si to užívejte dokud můžete. A mimochodem, já mám doma také kolem 21 stupňů a netopím a větrám. Ale já mám velkou verandu na jih a ta je celá prosklená, takže když svítí sluníčko, mám tady i víc než 22 stupňů.

vernon
hodnocení

0x
Tak to závidím. Já bych měl teď v baráku bez topení patnáct stupňů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]