Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit. V bytě mám celou dobu vyplé topení a pravidelně větrám. A teplota se pořád drží na 21-22 stupňů. Jak je to možné?
Jestli máte okna na jich a svítí sluníčko, tak se ani nedivím. A také ještě žádné velké zimy nebyly.
A v čem chcete radit? Nikdo neví o jaký velký byt se jedná, kde se nachází a tak dál. A 21-22 stupňů je přece docela normální teplota v bytě, tak co byste chtěla? No a jestli je Vám teplo, tak nechte otevřená okna, nebo si kupte nějaký větrák. A nebojte, dočkáte se. Za pár týdnů se to změní, tak si to užívejte dokud můžete. A mimochodem, já mám doma také kolem 21 stupňů a netopím a větrám. Ale já mám velkou verandu na jih a ta je celá prosklená, takže když svítí sluníčko, mám tady i víc než 22 stupňů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.