Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřízení plastový dveří

Od: tondaa® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám plastové sklenění dveře viz. foto.

Na straně pod klikou mně dřou a potřeboval bych stranu u kliky zvednout. Asi horním pantem.

Může mně někdo poradit prosím jak by to šlo uděla?

Díky .

Seřízení plastový dveří
Seřízení plastový dveří #2
Seřízení plastový dveří #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na spodním pantu sejměte plastovou krytku, pokud tam je a shora zastrčte imbusový klíč. Točením ve směru hodinových ručiček křídlo celé zdvihnete. Pokud je třeba seřizovat i stranově, klíč dáte zboku a křídlo se bude pohybovat vlevo,vpravo. Obvykle pomůže seřizování prvním popsaným způsobem.

Seřízení plastový dveří #4

hodnocení

1x

Na tahle dveře se dávalo kování Maco...

ahoj*
hodnocení

0x

Řešil jsem stejný problém, ale u okna. Nakonec náhodou jsem viděl na tiktoku video. Na té prostřední fotce kde je horní pant tak na křídle zde dveřích je ještě imbus hodně neviditelný co vede směrem k rámu. Nevím jak to líp popsat. Imbus je dost zapuštěný a u křídla okna se mi dost blbě hledal skoro poslepu a jen po hmatu. Mně to pomohlo

hodnocení

0x
Záleží jestli je svěšené (nahoře na nůžkách imbus, není vidět) nebo si celé křídlo sedlo (spodní pant, viz příspěvek s návodem)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]