Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pájení dvou CU topenářských trubek 15mm podélně k sobě

Od: niko odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

potřeboval bych spojit (spájet) podélně dvě CU topenářské trubky 15mm v délce cca 10metrů.

Bylo mě doporučeno potřít v místě spoje trubek pájecí kapalinou a zapájet měkkou pájkou. Trubky samozdřejmě předem očistím rounem.

Mám k dispozici pájecí pastu SUPERSAN FIT Ag|Sn97Ag3 a měkkou pájku S-Sn97Ag3 kterou jsem používal na běžné kapilární pájecí CU trubek a tvarovek a potřeboval bych poradit zda to mohu použít pastu i na podélné vnější pájení dvou CU trubek 15mm v délce cca 10metrů místo doporučené pájecí kapaliny?

Díky

Niko

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Můžeš.

Otázka jak moc to bude držet když trubky se dotýkaj jen bodově, pokud to má držet vvíc než trochu, tak asi ještě vložit drát pro zvětšení plochy..

hodnocení

0x

Spajkovat to pojde, len aky to ma ucel a aku to ma mat pevnost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]