Nejste přihlášen/a.
Uvažuji že bych umístil pultový mrazák do garáže. Našel jsem takový,který dle výrobce funguje až do -15 stupňů Celsia venkovní teploty. Mám ale obavy, že se do garáže dostane nějaká myš a že by se prokousala do toho mrazáku. Jak ten mrazák ochránit? Nebo mám zbytečné obavy?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
id
1x
Zbytečné obavy. Mám moc let v garáži mrazák. Na dvou místech granule pro hlodavce. Půl roku jsou netknuté, pak trochu zmizí a zase klídek. Myš se raději pustí do granulí než do plastového mrazáku.
0x
Lednice a mrazáky se dělají co vím z kovového plechu, ten vybraný je z plastu? Teoreticky by myš mohla prohryzat nějaké plastové hadičky, pokud se v spodní části mrazáku nějaké vyskytují, ale co vím, tak tam jsou jen kovové trubičky, takže na rozhryzání zbývá jen přívodní šňůra, ale tohle spíš dělají kuny (a domácí králíčci).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]