Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava výpusti klik-klak ve vaně

Od: jarra odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
rozsypal se mi ventil v systému klik klak ve vaně.
Prosím poradil by mi někdo kdo se v tom vyzná kde ho koupit?
Nemohu se v tom vyznat, je více ventilů.
Přikládám fotografie.
Děkuji

Oprava výpusti klik-klak ve vaně
Oprava výpusti klik-klak ve vaně #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel10
hodnocení

4x

Náhradní díl jde samozřejmě koupit ve spoustě prodejen:

například zde :

triker.cz/...

Ale i v Hornbachu jsem ho viděl.

Vemte si sebou případně ten rozbitý, myslím že jsem viděl už dva typy, trochu se lišily, už si to nepamatuju ...

Jinak souhlasím že se tyto díly kazí ikdyž se uživatelé snaží se k tomu chovat citlivě, bohužel. Já osobně jsem z tyto díly nakoupil do zásoby z Aliexpressu a prostě to jednou za čas vyměním. Přecejen je Klilk-klak i pro děti pohodlnější než klasický špunt no ...

lux
hodnocení

1x

Já bych asi vzal i sifon a zašel koupit spolu s novým sifonem někde do specializované prodejny... protože ten Kliklak bude holt na vázaný na ten sifon si myslím.

já mám pro změnu s nějakým táhlem a to táhlo už moc netahá

jm
hodnocení

1x
Tento systém jsem měl ve dvou umyvadlech. Po druhém řešení problému jsem měnil za normální výpusť.
Ten systém je k prdu a rozčilování.
jarra
hodnocení

Jak vypadá ta normální výpusť? Co bych musel koupit?
lux

Normální zátku gumovou za 10 Kč

jarra
hodnocení

A ten samotný ventil opravdu nejde koupit?
lamela*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]