Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnitrni bytove dvere z Hornbachu

Od: melanie* odpovědí: 5 změna:

Dobry den, potrebuji sehnat 2x 80cm dcere bile, prosklene + 1x 70cm stejne dvere. Chtela jsem je koupit v Hornbachu, nebo Baumax..ale slysela jsem, ze tyto dvere se za cas krouti a krivi a nejdou zavirat. Jsou pro mne financne dostupne, na drazsi bych asi nedosetrila. Postupem casu budu potrebovat jeste dvere 2x 60cm hladke bile (koupelna+WC). Samozrejme musim koupit i futra, zase: podle ceny:( takze klasicke kovove do panelaku.

Mate nekdo s temito levnymi dvermi zkusenosti? Diky za rady a pripominky. M.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

Já jsem ted´ takové jedny koupil za 200 kč na chatu jako zadní vchod. Zadarmo, tak proč by ne :) Na vaší otazku. Pokud je budete pravidelně zalévat a budete mít v bytě tak 2 cm vody, aby spodek dveří byl ve vodě, popřípadě pokud je budete mít na děšti, určitě se časem zkroutí. Baumax ma jednu prodejní strategii. Vše co nemáme pomluvit a doporučit ty naše, předražené. Závěr si udělejte sama. Samozřejmě, pokud koupíte čerstvě vyrobené, které ještě voní čerstvě nařezaným dřevem, tak by se to mohlo stát, ale tohle v Baumaxu nekoupíte. Oni jsou děsně chytří, ale pokud se podíváte jaké mají vzdělání tak budete v úžasu. Mám asi 5 známých v Baumaxu. Jeden v odvětví koberců. Vyučen kuchař, praxe 3 roky řízení trolejbusu. Další v odvětbí sanitární techniky. Vyučený podlahář. Praxe nikde. Rok brigáda ve výrobě Pizzy. No s ostatními je to stejné. ¨Jeden má dokončenou 8. třídu a pak různé brigády. Nyní dělá odborníka ( ted´nevím nazev sekce ) v oblasti montáže kanalizací, trubek a techniky kolem odpadů, včetně koupelen . . . . ..

melanie*
hodnocení

Ve starem byte jsem mela tyto klasicke dvere (panelak) odjakziva. S temi dvermi se nikdy nic nestalo, jsou rovne a funkcni doted. Ted jsme koupili vetsi byt a tam puvodni majitele dvere vybourali vcetne futer, meli vse pruchozi, ale my dvere potrebujeme (obyvak, loznice, detske pokoje), tudiz musime investovat a tyto levne dvere jsou cenove dostupne:)

kytka*

Klidně si kupte levnější dveře, nebojte se nic se Vám nezkroutí. Davaly se do bytů odjakživa. Naopak kdo chtěl nějaké lepší, tak si je dával sám . To je od nich jen strategie obchodu-nabízejí dražší a pomlouvají levnější. Nedejte na to.

fidonet*

přesně tak! Vždycky tu byla a možná budou déle jak my :) punkt for you

hodnocení

0x

na dveře je záruka 2roky. Klidně je kupte v hornbachu,zas takový šunt tam nemají. dnes se to dělá stejně všechno z dřevotřísky . . . kupte podle ceny, kterou jste ochotni zaplatit. Pokud na dveře dáte pozor, nebude probém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]