Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si pořídit několik visacích zámků na ochranu věcí při transportu, ale nechci bádat, který klíč je od kterého zámku, tak bych si je rád sjednotil na jeden univerzální klíč. (pouze jednoduše všechny se stejným keyingem, nechci žádné master wafery atd...) Rozhodně za ně nechci dát desetitisíce, jde spíš jen o ochranu před oportunistickým zlodějem nebo i jen zvědavíma pomocníkama. Docela mi padl do oka třeba zámek TOKOZ ALFA 50
Přímo v popisu píší, že je vhodný pro SU a mají i SU verzi bez klíčů. Ale nemůžu nikde na tom jejich e-shopu pro něj najít key piny, abych právě mohl zámky sjednotit na jeden klíč. Přijde mi, že jsem proklikal snad všechny stránky, ale našel jsem k tomu pouze klíč. Jsem jenom slepý a neumím hledat? Nebo to jsou nějaké více univerzální a vyrábí (a prodává) to někdo jiný? V tom případě bych ale čekal v popisu nebo katalogu nějaké označení... Nebo jsou snad už přímo v balení se zámkem, když je to varianta přímo pro SU - to asi ne, ne?
V popisu nic pořádného nepíšou a ani katalog, který je v sekci "ke stažení"se o pinech nebo způsobu sjednocení také nikde nezmiňuje...
Případně pokud máte zkušenosti, tak klidně navrhněte i jiný, lepší, zámek v podobné cenové kategorii (1000 Kč / ks naprostý max.).
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.