Nejste přihlášen/a.
V original kartonových krabicích 40 x 40 x 60 běžně posíláme sklo, váhově kolem 25 kg. Zezačátku jsem se divil, že vydrží dopravu ( většinou) bez újmy, ale je taky nutné umět to zabalit. Pro 50l demižony skládáme velkou krabici ze 4 klasických.U skládané krabice bych doporučoval vyztužit rohy a zboží zabalit tak,aby v krabici nelítalo, mezi stěny krabice a zboží používýme bublinkovou folii
Nedávno jsem to řešil takto..Zašel jsem do Lídlu a vzal dvě krabice od zeleniny (mají opravdu velký výběr velikostí) a ty dvě krabice trošku napasoval a slepil k sobě spodek a víko lepící páskou a bylo to tvrdý jak z pancíře )) Kupující pochválil,že to přišlo absolutně nepoškozené.
No na 20kg je karton dost o ničem. Mě chodí běžně náhradní díly z Itálie, pokud jde o takovou hmotnost bývají v překližkové krabici s uchy. Případně pokud to má být v kartonu, je to na malé paletě.
Ono někde bych vyhrabal fotky´, jak vypadají kartonové krabice a hlavně ten obsah uvnitř - kolikrát mi připadá, že to kutáleli po schodech z pátého patra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.