Dobrý den, poprosil bych o radu.Na netu jsem nic nenašel,ani v návodu. Nechal jsem si namontovat multisplit Dailin 3+1 Perfecta. V mobilní apce se měří spotřeba el energie. Každý den mi tam skočí u každe vnitřní jednotky 0,1 kwh/den. Vím,že to je málo. Ale proč? Děkuji za vysvětlení.
Jj,to samozřejmě chápu,že to je ve stand by rezimuTKže je to vlastně ok. Akorát mi to přijde dost. Tj. 0,1 kwh x 30 dni je 3. Kw Za rok tj 36,5 kw x 3 jednotky tj 110 kw/rok x 6 kč 650 kč . A to netuším kolik žere ta venkovní jednotka
Tak každá "sranda" něco stojí - to jsou stadby spotřeby / TV, router, tiskárna, monitor,.../. Jinak venkovní jendotka bude mít větší spétřebu protože je napájena elektronika / a tím zároveň ohřívána/ a poběží ohřev oleje v kompresoru pro vypuzení chadiva z oleje.
Za cenu mierneho bastlenia tam viete dat merac spotreby. Odpojil by som kabel od istica v rozvadzaci, provizorne tam nahodil zasuvku, pichol do nej merac spotreby a do meraca kabel od klimy so zastrckou, tiez docasne pripojenou. Nechat v stand-by rezime povedzme 10 dni.
Ono to je taky bludny kruh, ak vam vypnuta klima komunikuje cez internet s mobilom, tak tu spotrebu robi asi wifi modul a pocitac vnutri klimy. Bez tej moznosti by to bolo menej.
Máme to stejně. Myslím že je to spotřeba WiFi krabiček které jsou v každé vnitřní jednotce - odklopte přední víko a uvidíte jak na vás veselé mrká dioda. Spotřeba v aplikaci se sice ukazuje ale nevím jak přesné to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.