Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás poraďáci,
mám na vás otázočku, vedel by mi niekto poradiť, kde zohnať niečo také, ako je na priloženom obrázku - jedná sa o nejakú penu, ani neviem ako to správne nazvať, ktorú používam ako podklad pre moju zbierku minerálov a hornín - má to rozmer cca 5x5 cm, ale nevadil by aj ak by to bola väčšia metráž - upravím si podľa potreby. Hľadala som na nete, nič som na moje prekvapenie však nenašla (tie čo mám som dostala so vzorkami, nepredávajú sa v shope ako samostatný produkt) - jediné kúsky boli určené pre bižutériu a podobne, s poťahom, čo nie je pre mňa vhodné. Výšku by to však malo mať tak max 1-1,5 cm, inak sa mi to aj s minerálom do škatuľky nevojde, poprípade môže byť aj tenšie.
Ďakujem za prípadné rady, odkazy na shopy (kľudne aj zahraničné), poprípade, ako to vôbec nazvať Aby som to vhodne hľadala na nete, zatiaľ som tam skúšala zadávať len také naivné heslá typu pena do škatuľky a tak podobne
Ďakujem.
Ďakujem veľmi pekne pomohli ste mi, určite si z toho niečo vyberiem Našla som zopár možností aj na Slovenskom trhu s použitím Vašich "kľúčových" slov, aj ten aliexpres je nádejný...
Ďakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.