Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako zohnať penu do krabičiek

Od: eeve® odpovědí: 3 změna:

Zdravím vás poraďáci,

mám na vás otázočku, vedel by mi niekto poradiť, kde zohnať niečo také, ako je na priloženom obrázku - jedná sa o nejakú penu, ani neviem ako to správne nazvať, ktorú používam ako podklad pre moju zbierku minerálov a hornín - má to rozmer cca 5x5 cm, ale nevadil by aj ak by to bola väčšia metráž - upravím si podľa potreby. Hľadala som na nete, nič som na moje prekvapenie však nenašla (tie čo mám som dostala so vzorkami, nepredávajú sa v shope ako samostatný produkt) - jediné kúsky boli určené pre bižutériu a podobne, s poťahom, čo nie je pre mňa vhodné. Výšku by to však malo mať tak max 1-1,5 cm, inak sa mi to aj s minerálom do škatuľky nevojde, poprípade môže byť aj tenšie.

Ďakujem za prípadné rady, odkazy na shopy (kľudne aj zahraničné), poprípade, ako to vôbec nazvať :) Aby som to vhodne hľadala na nete, zatiaľ som tam skúšala zadávať len také naivné heslá typu pena do škatuľky a tak podobne :)

Ďakujem.

Ako zohnať penu do krabičiek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tenky molitan (pur pena) pre calunnikov.

riva
hodnocení

2x

Kouzelné slůvko je "sponge", třeba aliexpress.com/...

hodnocení

Ďakujem veľmi pekne pomohli ste mi, určite si z toho niečo vyberiem :) Našla som zopár možností aj na Slovenskom trhu s použitím Vašich "kľúčových" slov, aj ten aliexpres je nádejný...

Ďakujem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]