Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice Beko a servis

Od: gimaster2® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám prosbu . Koupil jsem novou lednici v Datart , fungovala asi 14 dní . V neděli jsem volal na linku odkázali mě na smluvní servis. Ty jsem následně musel nahánět úterý. Servisák přijede až ve čtvrtek. Lednice postupně začla topis na 30 stupnu v mrazáku vše v tahu škoda za 2 litry. Chci se zeptat, jaký je postup nepředpokládám, že servisák něco na místě opraví . Máte s tím někdo zkušenost? díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
„pokud se závada projeví do 6 měsíců od koupi, má se za to, že věc byla vadná již od počátku. V takovém případě může zákazník požadovat i dodání nové věci bez vad, není-li to vzhledem k povaze vady nepřiměřené“
Vůbec jste se neměl nechat odbýt nějakým servisem. Vy máte uzavřenou kupní smlouvu s Datartem a u něj žádejte výměnu za nový kus, v prvních šesti měsících na to máte právo.
re4zon
Coz ovsem musi uvest uz pri uplatneni reklamace, takze po telefonatu a akceptaci reseni smluvnim servisem uz ma smulu. A vzhledem k tomu, ze bude nejspis vadny pouze termostat, to dost mozna neprimerene je.

sametka
hodnocení

0x

Nepochopila jsem, zda se jedná jen o lednici nebo kombinaci lednice +mrazák nebo jen mrazák. Servisák zjistí příčinu poruchy. Pokud bude problém velký, stroj odveze a nabídnou vám náhradní nebo vrátí peníze.

hodnocení

Dobrý den , jedná se o kombinovanou lednici s mrazákem. A dnes už udešel i mrazák ! Takže čekám až se servisák ve čvtrtek dostaví .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]