Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nedávno jsem koupila byt po rekonstrukci s tím, že tam chybí dodělat nějaké drobnosti. Jenda z drobností je nedodělaná regulace plynového kondenzačního kotle. Je zde nějaký Protherm přesný název nevím. Co znám jsou regulační hlavice na radiátory a klasický termostat.
Chtěla sem nějaký chytrý bezdrátový jelikož mám pružnou pracovní dobu a ne vždy se dostanu domů tak jak bych měla. Například jeden den se zaseknu v práci a místo abych končila v 15:00 končím v 16:00 než dorazím domů je 16:30 atd. Proto sem si říkala něco co bych na dálku mohla ovládat přes telefon. Líbí se mi termostat od Netatmo
Jenže když sem to řekla tady zdejšímu topenáři tak mi řekl, že je to jen hezký termostat co umí zapnout a vypnout. Prý si mám dát termostat od výrobce kotle který je prý ebus a má modulaci výkonu.
Můžete mi to nějak osvětlit co je to ten ebus a ta modulace výkonu? Moc sem to od pana topenáře nepochopila. Děkuji
Pokud se chcete dozvědět co je to termostat ebus,zadejte si název do vyhledávače a máte dost informací ! Ale s prominutím,nechtělo by to někoho znalejšího?
Netatmo má i variantu modulačního termostatu.
Samozřejmě že úspory (při správném nastavení a provozování termostatu a kotle) nebudou zase tak extra závratné, ale tyto věci umí zpříjemnit domácí komfort.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.