Nejste přihlášen/a.
chci si ručně vyčistit koberec o ploše asi 2x1,5m. Jelikož je světlý béžový, často se špiní. Co vhodného máte odzkoušeno? Já většinou vezmu houbičku na nádobí a do kyblíku vodu s pracím práškem na bílé prádlo. Pak je ale koberec 2 dny mokrý
Je tolik akcí na prodej koberců! Vyjde to fak na pár šestek. Kdysi jsem udělala zkušenost, že když se smyje z koberce apretura, špiní se nesmízně rychle.
Nestojí to za peníze na čistidlo, práci, sušení a pak se koukat na ne úplně pěkný kobereček. Fakt to za to nestojí!
Chce to kouknout do letáků na slevy a koupit nový!
Tady jsem našla lidové recepty
Zajít do půjčovny a půjčit si mokrý vysavač.Myslím,že je to nejvhodnější možnost,nebo požadat o vyčištění firmu.
JABRAKA
Myslím,že u koberečku velik. 1,5 x2 m se to ani nevyplatí, souhlasím s babkazov koupila bych si novej.
doplněno 14.04.10 17:03:Chápala bych to u nějakého vněného drahého koberce ,ale ten bych svěřila čistírně koberců. Ale takový nemám tak tu starost nemám
Dobrý den, mám sice doma vysavač na čištění koberců.. ale někdy je to taková otrava tak jsem chtěl skusit ten Vanish co se zatře do koberce a pak se vysaje... ta reklama je trochu až moc přehnaná zvláště stou trubicí jak pak ukazují jak krásně jim to ten Vanish vyčistil. No ale zajmá mě jestli to nějak funguje? Mám na koberci vylité kakao je to smyčkový koberec a jelikož je to velká plocha tak to čistíme jednou za půl roku a to vždy v létě a v zimě. A teď se mi do toho nechce. Ještě otázku jaký je nejučinější prosztředek na strojní čištgění koberců? Na netu jsem viděl ten originál Kärcher ale to je moc drahé za 1600,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.