Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat koncovku na nahu štaflí?

Od: jannn odpovědí: 8 změna:
Je možné někde zakoupit koncovku na nohu domácích hliníkových štaflí, které se tu hojně prodávali za socíku? Jde o násuvnou koncovku obdelnikoveho tvaru. Někde nám upadla, ztratila se a nechci aby štafle poškodili podlahu...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nevíme rozměry, ale možná něco vyberete... google.com/...

hodnocení

3x

Hliníkové štafle za socíku?

Zn.: Foto potěší, rozměry nutné...

hodnocení

2x

Nieco ako guma alebo plast? Skusil by som tam vlepit a skrutkou poistit kusok dreva, na ten nalepit makke podlahove pvc.

hodnocení

2x

Ano, taky si vzpomínám, že ta gumová botka bývala běžně k vidění v železářstvích. Jenže dnes se vyrábí mnoho různých typů a profilů, povětšinou hliníkových, takže neexistuje univerzální rada - snad jen s výjimkou omotat to hadrem a zajistit stříbrnou lepívcí páskou.

Jediné řešení je oslovit výrobce - např ALVE tyto díly posílá.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, uříznout požadovaný rozměr ze starého pláště na kolo nebo kárku a k nohám pořádně přidělat na šroubky (přes podložky). A udělat to na všechny nohy, aby to bylo stejné a drželo to. Možná by dobře posloužilo i staré lino uhnuté přes konec nohy do U. Zdravím!

koko
hodnocení

1x

www.alve.cz ..najdete podle rozměru

hodnocení

1x

Já jsem patky na asi 20 let starý hliníkový žebř koupil letos v červnu v Unihobby. Měli tam 3 velikosti na spodek stojky a 2 velikosti na spodní stabilizační příčku. Na stránkách Unihobby jsem to teď nenašel, ale je to tato. (mám ty zelené) Mají je " všude" už od dvacky, ovšem poštovné bude kolem stovky.

Nebo zkuste najít třeba tady podle obrázku.

id
hodnocení

0x
Náhradu vyrobíte z gumové rohožky pred dveře. S upevněním si poradíte. Předpokládá, že na štaflích stejně neumíte chodit a na posouváni štaflí vám náhražka plně postačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]