Dobrý den. Můžete někdo doporučit nivelačku na podlahu v garáži.Podlaha je betonová starší.občas nějaký důlek prasklina. Chtěl bych jí srovnat. Je mi jasné že jí musím vyčistit napenetrovat sokratem.a pak stěrku.Stěrka by byla finální na ní už by nic nešlo,ani bych ji nenatíral. V nabídkách je toho plná prd..l a cenově velice rozdílná.tak nevím.
Dík to vypadá dobře. Možná lepši než ta nivelačka. Dělá se stím jako s nivelkou nebo je to hustší.podle popisu asi jo předpokládám.. Tady jde oto že se mi to už nechce natírat
nedávno se to tu řešilo...v rámci opravy v řádech milimetrů nemáte jinou možnost, než epoxid...žádnou nivelačku z hobby marketu nekupujte, ta je jen pro bytové použití... další řešení je vybourat celý beton...odvést na skládku...a nechat vylít betonovou mazaninu v tloušťce alespň 5cm za předpokladu, že je pod tím dostatečně pevné podloží
Nivelacku nepoznam taku, ktora by zniesla bez natierania pouzitie v garazi, cize pojazd autom, problem bude aj ked pridete v zime zvonku a roztopi sa posoleny sneh.
SORRY. Myslím samonivelačku. Ono to není ani tak garáž na auto jako spíš dílna..mám tam montážní jámu takže zajíždím jenom při výměně oleje a když měním kola. Jinak tam spíš kutím.
Nivelacku, ktera by vykryla praskliny, byla pruzna a mohla byt jako finalni vrstva nesezenes, resp. nezaplatis. Pouzij ten spravbeton, pokud toho potrebujes vic tak OH101 nebo jeste lepe podstatne drazsi OT101, tim poslednim opravis i drolici se beton. Pak to natri nejakym polyuretanem nebo epoxidem. Nebo se na to na cele vykasli a hod tam gumove zatezove desky, to je sice trochu drazsi, ale bez prace a na furt.
Spíše to rozchoďte, abyste nebyl zklamán!žádná nivelační hmota toto nedokáže (předpokládám garáž-garážuje se auto provádí běžné údržba a opravy, výměna kol...
Osobně bych dp toto vybourat a udělat nový beton nebo zbrousit (hejno prachu a stejně neudržíte extra rovinu a pak odborník-starý zkušený obkladač by vám položil novou dlažbu (šla by asi koupi i ve stavebních dvorech-zbytky a stačilo by jen stejný rozměr, barvu neřešit. Je to na Vás
Děkuji za postřehy. Uviďim co stím.po letech jsem uklidil garáž,tak mě napadlo si opravit podlahu. Právě že bych potřeboval +-1.cm. A bourat se mi nechce.to se nato raději vykašlu. Myslel jsem že existuje nějaká "supernivelačka".a bude hotovo.cca okolo 700.za pytel.no nic všem dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.