Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lakovanie MDF doma

Od: miso® odpovědí: 2 změna:
Potrebujem vyrobiť niekoľko atypických nábytkových dielcov z MDF.
Zvažujem, že by som ich vyrobil zo surovej MDF a nalakoval. Technológiu, čo používajú výrobcovia, síce poznám, ale v domácich podmienkach je nedostupná.
Čo z dostupnejšieho sortimentu farieb na to použiť? (CZ / SK)
Očakávaný výsledok je hladký polomatný povrch. Pekne vyplnený bez chlpov s dobrou trvanlivosťou proti oteru (šatňové skrine), omývateľný ako bežný nábytok z LDTD.
Mám k dispozícii kompresor a niekoľko obyč. HVLP pištolí. Striekam len na dvore. Nebránim sa ani valčeku :). Podľa možností by som sa chcel vyhnúť 2K systémom.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Na dvore na to zapomen, napada ti do toho bordel a nic s tim neudelas.
hodnocení

Bežne to tak robím. S bordelom som zmierený. Pre posledný nástrek si robím kabinu z PVC plachty a strešných latí. :).
Ide mi o systém farieb pre tú MDF, nie o kabinu a vybavenie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]