Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koukala jsem, že v diskuzi o pracích prášcích se chválil Excel. V Pardubicích jsem zatím narazila jen na malé balení ve Schleckeru, proto se chci zeptat, kde jej kupujete, jestli spíš přes e-shop výrobce nebo kde.
Díky
V Kauflandu.A před cca 14 dni byl v nabídce.
6kg za 199kč.
Ještě jsem ho viděla v Globusu Zlíčín, ale cenu nevim.
Zde je Lidl.
Teda!Tak ho taky zkusím,taky kupuju Persil,jsem teda s ním spokojena ale pokud je levnější a pere dobře tak ho zkusím.A v jaké ceně se pohybuje?Děkuji.
tak díky všem odpoledne směr kaufland, musím tam začít jezdit častějc, vůbec nemám přehled. Lidl nezatracuju, možná někdy v budoucnu
Minulý víkend dokonce dávali vzorky Excelu na Biostylu. Jak modrý tak i orindž / univerzální a na barevné prádlo/
doplněno 17.04.10 00:08:No dovol pouze jednou. Tak teď jsi mne zmátla myslíš na výstavě 1 nebo nafasovat taky 1- 2 vzorky. Výstava trvala 3 dny totiž / vlezné 200 na den/
doplněno 17.04.10 23:38:Ty dva sáčky jsem šoupla do prádla.
tak Excel 6kg koupen v kauflandu a dost mě zamrzelo, že cena byla o víc než stovku vyšší než v té akci jak psala papene, ale co už . Už jsem ho vyzkoušela a přijde mi, že vůně prádla pak není tak intenzivní jako u bonuxu, co jsem měla předtím, tak mě aspoň těší, že je bez fosfátů
.
Mohl byste mi ještě někdo doporučit opravdu relativně dlouho vonící aviváž? Ocením hlavně tip na něco levnějšího než je lenor apod. ty za tu cenu doufám voní. Zatím jsem zkusila jen Merkur a ten už po sundání ze šňůry nebyl cítit, díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.