Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat prášek Excel

Od: teri* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

koukala jsem, že v diskuzi o pracích prášcích se chválil Excel. V Pardubicích jsem zatím narazila jen na malé balení ve Schleckeru, proto se chci zeptat, kde jej kupujete, jestli spíš přes e-shop výrobce nebo kde.

Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mamacita2*
hodnocení

4x

Přeji krásný den všem, vlastnila jsem chemickou čistírnu, kde se i pralo a tak jsem vyzkoušela mnoho pracích prášků. Od těch nejdražších až po nejlevnější. Zásadně již nekoupím žádný jiný prášek než Formil z Lídlu. Používám prací gel a nemohu si ho vynachválit.

hodnocení

3x

Mám stejné zkušenosti, přešla jsem na Formil z Persilu. Teď jsem zkusila z Lidlu i tablety do myčky, proti Calgonitu, jsou o hodně levnější a myjou stejně. I závěsy do mísy WC kupuji nejlépe v Lidlu.

papene*
hodnocení

2x

*hej*V Kauflandu.A před cca 14 dni byl v nabídce.*palec*6kg za 199kč.*ua*Ještě jsem ho viděla v Globusu Zlíčín, ale cenu nevim.

doplněno 14.04.10 09:15:

*cteni* Zde je Lidl.

lidl.cz/...

raadek*
Nez ho sezenete tak zkuste Formil z Lidlu. Byl druhy v D-testu. Driv jsem pral v Arielu a Persilu a porad jsem cekal zazraky. Pak jsem na doporuceni koupil Formil a kam se na nej hrabou predrazene prasky. R.
knopka*

Teda!Tak ho taky zkusím,taky kupuju Persil,jsem teda s ním spokojena ale pokud je levnější a pere dobře tak ho zkusím.A v jaké ceně se pohybuje?Děkuji.

raadek*
Nechci moc kecat, ale myslim, ze normalne stoji kolem 190,-kc/6kg. Nekdy jsou na nej akce. Nevyhodou je papirova krabice, ale ja ho presypu do plastove s vykem. V kazdem take najdete merku, coz uz je take vzacnost. R.
doplněno 14.04.10 08:10: Oprava - vikem. Tak to dopadne, kdyz si to clovek po sobe neprecte.

jabraka*
hodnocení

2x

Včera jsem kupoval v Kauflandu prášek Merkur 9 kg 119 Kč.Měli tam v akci 18 druhů prášků v průměru sleva na balení až 30%.

JABRAKA

madla*
hodnocení

0x

Pokud máte přístup do Makra, tak tam prodávají 6kg balení, jinak malé balení v Globusu.

teri*
hodnocení

tak díky všem :) odpoledne směr kaufland, musím tam začít jezdit častějc, vůbec nemám přehled. Lidl nezatracuju, možná někdy v budoucnu :)

malvinka*

Minulý víkend dokonce dávali vzorky Excelu na Biostylu. Jak modrý tak i orindž / univerzální a na barevné prádlo/

doplněno 17.04.10 00:08:

No dovol pouze jednou. Tak teď jsi mne zmátla myslíš na výstavě 1 nebo nafasovat taky 1- 2 vzorky. Výstava trvala 3 dny totiž / vlezné 200 na den/

doplněno 17.04.10 23:38:

Ty dva sáčky jsem šoupla do prádla.*vezen*

papene*

Kolikrát jsi tam byla?:D

papene*

*vtip*Tak se nedělej a povídej.Někdo se tady ptal na cenu toho FORMILA z Lidlu.Za 5,1kg u nás chtějí 199kč.

doplněno 17.04.10 23:00:

Já ne to oni.:D

malvinka*

Co to máš za prapodivnou gramáž u Formilu?

teri*
hodnocení

tak Excel 6kg koupen v kauflandu a dost mě zamrzelo, že cena byla o víc než stovku vyšší než v té akci jak psala papene, ale co už :). Už jsem ho vyzkoušela a přijde mi, že vůně prádla pak není tak intenzivní jako u bonuxu, co jsem měla předtím, tak mě aspoň těší, že je bez fosfátů :).

Mohl byste mi ještě někdo doporučit opravdu relativně dlouho vonící aviváž? Ocením hlavně tip na něco levnějšího než je lenor apod. :-D ty za tu cenu doufám voní. Zatím jsem zkusila jen Merkur a ten už po sundání ze šňůry nebyl cítit, díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]