Nejste přihlášen/a.
V kuchyni mám zachovalý korek na podlaze. Kuchyně prochází celkovou rekonstrukcí. Původně jsem chtěla nechat korkovou podlahu pouze zbrousit a nalakovat, podle podlaháře to půjde. Nyní jsem před rozhodnutím, jestli do nové kuchyně nepoložit i novou podlahu, ale co nejjednodušším způsobem. Šlo by na původní korek položit vinil, marmoleum nebo nový korek?
Děkuji
Dobrý den, obecně - podlahář to u Vás viděl (my nikoliv). Možné je skoro všechno, tak když chcete více investovat, udělejte to nové. Asi se bude muset vyřešit např. i to, že se podlaha o něco přizvedne, tak budou drhnout dveře, resp. aby nedrhly. Zdravím!
P.S. Do nové kuchyně bych volil marmoleum (lino).
Korek pryč a dát lino..Však si na to můžete případně dát kobereček.Bacha - rozmlácený vajíčko na zemi klouže jak rozčlápnutej šnek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.