Dobrý den, upadly mi dva pruty na sušáku na prádlo. Zvažuji oškrábat barvu a přiletovat je. Bude to držet? Mám na to velkou páječku 300W. Děkuji za radu
Já to dělám tak, že v místě upadnutí tu trubku propiluji aby tam vzniknul malý otvor a ten drát na konci ohnu do háčku a ten háček zasunu do toho otvoru.
Ony ty dráty jsou asi přibodované a občas nějaký spoj se uvolní.
Ty dráty jsou mírně prohlé, takže to takto dělám a drží to.
Děkuju! Zafungovalo to skvěle. Trubku jsem provrtala. Ještě to přetřu barvou na kov tam, kde se ohýbáním a vrtáním barva odloupala. Pokoušela jsem se tento problém vyřešit již několikrát, ale tentokrát to opravdu drží.
Ty dráty jsou ocelové, poměrně tvrdé, opatřené komaxitovou barvou. Je to docela kvalitní materiál, ale pájet cínem to nemá smysl. A už vůbec ne 300W páječkou.
Z vyřazených sušáků tyto dráty odstříhávám a používám k nejrůznějším účelům (třeba jako podpěry ke kytkám). Akorát se nedají moc ohýbat, protože se z nich při ostřejším ohybu komaxitová barva loupe.
Odstranit drot aj na druhej strane.Kupit zavitovu tyc priemer 6 alebo 8 mm. Prevrtat ram susiaku a chytit dvoma matickami zvonka namiesto vadneho drotu.Ak chcete aj esteticky tak este na zavit kupit zmrstovaciu buzirku..
Spiš než zavitovku bych dal kulatinu zvrchu na obou stranach provrtal a čepik aby to nevypadlo Ale to by chtelo netez nebo dat přez bužirku a cenove by sis uz moh koupit novej Nej řešeni mi připadá jak už tu padlo dat pradelní šnúru
To pude. Jen to hezky nachystat, očistit a moc neposoplit. A zakrýt kolem před kuličkama. Pokud vaříte svátečně, tak se prvně rozehřát na nějakým šrotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.