Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit jaké typy podlahy lze použít pro teplovodní podlahové topení? Všude se dočítám něco jiného a už vážně nevím. Děkuji
Vy to vědět nemusíte, poví Vám to projektant vytápění a projektant stavby, který Vám to kreslí.
riva má samozřejmě pravdu, ale je to třeba vědět (je to lepší) již v době projektování stavby, aby s tím ve výpočtech projektant ÚT uvažoval a zohlednil to. V principu Vám to samozřejmě spočítá klidně i na ten koberec..
P.S.: je dobré i vědět dispozici nábytku a vybavení v jednotlivých místnostech
Tak já např., když jsem stavěl barák, jsem také měl schválenou PD. Máme teplovodní podlahovku zalitou do anhydritu a na části podlah dlažbu, jinde plovoucí podlahu a v jedné místnosti i lino. Vše je už 13 let v naprosté pohodě. Ale píšu to hlavně proto, že v PD nebyla o podlahové krytině ani zmínka a dokonce ani zmínka o zalití anhydritem. Stavěli jsme svépomocí a o podlahách jsme rozhodovali sami. Kromě toho, v tom domě bydlím já a ne nějaká norma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.