Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pudni schody - jak zavesit

Od: pudnischody odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím, poradí někdo, jak zavesit půdni schody? Mám půdni schody 120x70 Fakro extra, ale nově bude mít SDK strop výšku cca 30cm pod trámy. Tzn, nemam ted do ceho ty pudni schody uchytit. Musel bych jedine udělat z fošen bedněni a přišroubovat ho ke trámum, do čehož se mi moc nechce.

Existuje něco, čím bych to mohl "zavesit" a potom zaaretovat CD konstrukci, aby to nelitalo do stran?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bez výměny u tebe bednění,to nezavěsíš,žádný forštelunk na to to není

hodnocení

0x

Fotka by pomohla (schodů i prostoru kam budou umístěné). Ale já bych použil čtyři kusy plocháče, např. 40/5, v patřičné délce a přišrouboval bych je do trámů. Na ně bych pak přišrouboval kazetu se schody v potřebné výšce, aby víko schodů lícovalo se sádrošem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]