Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravit vzhled omítky

Od: hkralj* odpovědí: 7 změna:

udelali fasadní omitku 2 zrno je tam videt prechod jak ho dostanu dolu obrousit nebo oškrabnout poradte mi prosim

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To nelze opravit obroušením. Za určitých podmínek by šlo udělat ozdobný pruh. Jakákoliv oprava omítky bude vidět.

Udělejte foto

hkralj*
hodnocení

je to jen pár zrnek přelitich a udelali mi to za pár korun

hodnocení

2x

Jaký přechod? Na styku dvou barev nebo mezi dvěmi tahy jednou barvou? /po přerušení natahování?

Dejte foto.

Jinak pokud na styku 2 barev-pak to bude vidět vždy a pokud je špatné napojení jedné a téže barvy-chyba v provedení práce a toto se nemá dělat -končí se vždy na styku barev nebo na rozích!

hkralj*
hodnocení

je to jen pár zrn udeěali mi to za pár korun tak to musí jít nějak opravit před malbou

Půjde to opravit za pár korun tím, že se celá stěna udělá znovu. Oprava prostě bude vždy vidět.

Ještě jedno NAFOŤTE to jedno dvě zrna a ještě dodejte co je to za fasádu že ji chcete přetírat. Jinak se nemá cenu o tom bavit, když evidentně tomu rozumíte s prominutím jako koza petrželi nebo trolíte !

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím si, že by to měl opravit ten, kdo to (dle Vašeho názoru asi špatně) udělal a kdo to také vidí. Jinak obrousit nebo oškrábnout bude zřejmě zásah Váš (amatérský a viditelný). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]