Nejste přihlášen/a.
Ale tak hlavně, že si zakňouráš na "fialovej hnus", i když se ti děje uplné kulový, veleduchu.
Nene, doplatí to naši vnuci i s úrokama ) Tedy ty ceny přesahující zastropování, to bude pár desítek miliard...
A kolik bude útrata lze spočítati na přesno a ne jen nahrubo.
každý alespoň trošku gramotný si může přesně zjistit cenu za jednotku energie, zajistit si, kdy se mění cena, správně jsi nahlásit samo odečty, a může se každý den podívat, kolik za den protopil a podle toho se zařídit.
bohužel, většina tohoto národa řeší přeplatky a nedoplatky, ale nezabývá se tím, kolik stojí jednotka energie.
Tak to já vím naprosto přesně, kolik kWh a Kč mi za den vezme lednička apod.
Taky mám obavy až přijde vyúčtování, protože jsem v pronájmu a majitel je takový no divný pavouk. Za minulý rok ještě nemáme pořád vyúčtování a přitom se blíží už další. Na otázku jak je to vůbec se smlouvou a případným fixováním cen raději neodpovídá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.